Snowcross 02.01.2020

Team Loukko.com valmistautuu tehokkaasti kauteen 2020

Team Loukko.comin kuljettajat ovat valmistautuneet tehokkaasti kisakauteen. Kuva: Omikron.kuvat.fi.

Team Loukko.com on valmistautunut snowcross-kauteen marras- ja joulukuun lähes jokaisena viikonloppuna. Suomen Lappiin ajoissa satanut lumi sai koko tiimin liikkeelle ennätysajoissa.

Tiimin kokoonpano on levittäynyt erilaisille snowcross-areenoille.

Kauden 2019 kaksinkertainen Suomen mestari Mikko Osmo on nähty useana viikonloppuna muun muassa Kemijärven snowcross-radalla. Osmolle kirittäjäksi on saatu Kemissä asustava Pro Lite -kuljettaja Joona Karjalainen. Osmo ja Karlainen ovat sosiaalisen median perusteella saaneet vauhdin tarttumaan molempien RS Lynxeihin ja luvassa on kovia näyttöjä kauden avaavassa Rovaniemen Pakkaskisassa. Kemijärven radalle on nähty myös todistetusti Suomen nopein kelkkakauppias Juuso Loukko.

Naisten luokassa ajava rovaniemeläinen Veera Virtanen on myös kunnostautunut Kemijärvellä testaamaan uuden Lynx RS:n asetuksia. Virtanen onkin jokaisena viikonloppuna nähty Kemijärven mutkissa ottamassa tuntumaa, ja kommenttien perusteella vauhti tälle kuskille maistuu.

Juniorit Veeti Loukko, Riku Lauhaluoma ja Emil Hertén ovat löytäneet ajokavereita ja uutta vauhtia muun muassa Ouluzonen uudelta radalta. Ouluzonen lisäksi “juniorijaosto” on paukutellut kovia kierrosaikoja Rommakon radalla. Nyt jo eläkkeelle crossin parista siirtynyt Viktor Herten on tallissaan rakentanut tälle kaudelle nuorisolle todella kovat kelkat. Poikien Lynx RS tulee laulamaan isossa kuorossa tällä kaudella.

Harrasteessa ajava, Helsingissä asuva Harri Kolehmainen on ajamassa nyt toista kauttaan snowcrossin parissa. Mies on vetäytynyt alkukaudeksi nuoruutensa maisemiin Pohjois-Karjalaan. Pienessä Outokummun kylässä on kavereista löytynyt lisää crossiharrastajia ja nyt sinne onkin pienelle porukalle tehty oma rata. Kolehmainen on intesiivisesti hakenut ajokilometrejä tuolla radalla ja Paljakassa tullaan näkemään mihin kunto riittää.

Suomen lisäksi Team Loukko.com on treenannut joulun välipäivinä ruotsalaisilla radoilla. Mikko Osmo, Joona Karjalainen, Juuso Loukko ja Veera Virtanen kävivät hakemassa kansainvälistä vauhtia Älvsbyn radalla.

Tulevana viikonloppuna kausi virallisesti avataan Rovaniemen legendaarissa Pakkaskisassa. Rovaniemellä nähdään Osmo ja Karjalainen sekä Juniorit Veeti Loukko, Lauhaluoma ja Herten.

Lisätietoja
www.teamloukko.com
www.instagram.com/teamloukko
www.facebook.com/teamloukko

Teksti: Team Loukko.com -tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross