Snowcross 04.12.2019

Team Loukko.com -tiimin kokoonpano valmiina kauteen 2020

Team Loukko.com aikoo jatkossa panostaa juniorityöhön entistä enemmän. Kuva: Teemu Kukkonen

Snowcross -tiimi Team Loukko.com on valmiina snowcross-kaudelle 2020. Tiimin jäsenistö on kasvanut edellisvuodesta yhdellä jäsenellä, ja varsinkin juniorityöhön tullaan panostamaan entistä enemmän tulevalla kaudella.

Team Loukko.com tulee kaudella 2020 vaikuttamaan lähes kaikissa snowcross-luokissa. Kaudella 2019 Suomen mestaruuden SM-sarjasta ja Stadioncrossista napannut Kauhajokelainen Mikko Osmo on nyt entistä itsevarmemmassa kunnossa tulevalle kaudelle. Osmo on treenannut todella ahkerasti kesäkaudella ja tuleekin nyt puolustamaan mestaruutta sekä aikoo ottaa palkintosijoituksia Rovaniemen MM-kilpailuista. Osmon panostuksesta ja kunnosta kielii myös paikka ISOC-sarjasta yhdysvalloista, johon mestari ei tänä vuonna halunnut lähteä vaan luovutti paikkansa Magnus Reittenille. Tiimin Pro-luokan kokoonpanoon kuuluu tietenkin Suomen nopein kelkkakauppias Juuso Loukko, jolta voidaan odottaa mitä tahansa tulevalla kaudella.

Pro Lite -luokasta kaudella 2019 startannut Joona Karjalainen nähdään tulevalla kaudelle mukana tiimin riveissä. Viime kaudella hieman aikataulullisista syistä vähälle jäänyt ajotreeni haittasi isosti Karjalaisen tuloksentekoa, mutta tälle kaudelle hän on saanut tähdet kohdalleen ja lähtee nyt haastamaan luokan kärkisijoituksia.

Naisten luokasta viime kaudella loukkaantumisen kautta neljännelle paikalla sarjassa itsensä ajanut Veera Virtanen on tulevalle kaudelle entistä paremmassa kunnossa. Kaudella 2019 vihoitellut selkä alkaa olla pikku hiljaa täydessä iskussa akupunktion avulla, ja mentaalitasolla Virtanen on kehittynyt huimasti.

Junioreista löytyy tuttuja kuljettajia, kuten Veeti Loukko ja Emil Herten. Loukko ja Herten tullaan molemmat näkemään nyt niin sanottujen isompien kelkkojen areenalla. Lynx RS:t tullaan virittämään näille nuorille Junior 11-14 -luokan gladiaattoreille sopiviksi. Uutuutena kaudelle 2020 lanseerataan Loukko.com Snowcross Academy, jonka ensimmäisenä kuljettajana tullaan näkemään 14-vuotias Kauhajokelainen Riku Lauhaluoma. Nuorukainen kävi ottamassa snowcrossiin jo tuntumaa viime talvena, ja nyt hän tähtääkin valmennuksen kautta kympin sakkiin tulevalla kaudella.

Viime vuonna koko kelkkaurheilun ja kelkkailun aloittanut Harri Kolehmainen hyppää myös Lynx RS:n sarviin. Viime kaudella Kolehmainen nähtiin Sport-luokassa ja YouTube:n Road 2 Snowcross -sarjassa. Tälle kaudelle Kolehmainen siirtyy Harraste-luokkaan.

Team Loukko.com on nyt kovempi ja näkyvämpi kuin koskaan, joten kannattaa pysyä kuulolla mitä tapahtuu tulevalla kaudella. Lähiaikoina julkistetaan ja paljastetaan myös muitakin salaisuuksia ensi kaudesta.

Teksti: Team Loukko.com tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross