Snowcross 09.01.2020

Team Loukko.com nähdään tulevana viikonloppuna Ruotsin Östersundissa

Team Loukko.com starttaa neljän kuljettajan voimin Östersundin kilpailuun. Kuva: Elise Kulmala

Perinteinen ÖSSK Cup järjestetään Ruotsin Östersundissa tulevana viikonloppuna. Team Loukko.com lähtee länsinaapuriin omalla iskuryhmällä.

Tiimin kuljettajista mukaan pakataan Mikko Osmo, Riku Lauhaluoma ja oman kautensa starttaavat Emil Herten sekä Veera Virtanen.

Kauden 2020 avaava Veera Virtanen on treenannut alkukauden todella ahkeraan muun muassa Kemijärvellä ja starttaakin nyt poikkeuksellisesti kautensa ruotsin Östersundista. Viivalla nähdään viikonloppuna yhteensä 18 naiskuljettajaa.

– Östersundiin lähdetään odottavalla fiiliksellä. Pikku flunssa on koittanut painaa päälle, mutta sille ei voi nyt mitään. Tavoitteita ei ole sen kummemmin asetettu, vastassa on kuitenkin todella kova ryhmä Euroopan kärkinaisia. Olen tyytyväinen, kun saan itsestäni irti oman parhaani ja alle kovat lähdöt Paljakkaa varten. Koen tämän parhaaksi valmistavaksi kilpailuksi alkavaa SM sarjaa varten. Minut tullaan näkemään tänä talvena viivalla myös kolmessa Ruotsin mestaruussarjan kilpailussa, summaa Virtanen kauden avauksesta.

Oman kisakautensa starttaa tälle vuodella myös Emil Herten. Emil on näyttänyt sosiaalisessa mediassa treeneistä todella huimaa vauhtia ja hänellä kirittäjänä on ollut tietenkin legenda Viktor Hertén. Vauhdista päätellen Emil on todella kovassa kunnossa ja varma ennakkosuosikki Östersundissa.

– Toivotaan että on isot hyppyrit, sillä minä näytän niillä oikein kunnolla miten hypitään! Innoissani olen lähtemässä Östersundiin avaamaan kautta. Minua kyllä jännittää aika paljon, koska pitäisi olla hyvät mahdollisuudet mitaleihin, kertoo Hertenin motorsport-perheen Emil.

Loukko.com Snowcross Academy -kuljettaja Riku Lauhaluoma aloitti kauden Rovaniemeltä Top 5 sakissa välittömästi. Nyt 14-vuotias kauhajokelainen lähteekin innolla kohti Ruotsin Östersundia.

– Innokkaana lähdetään Ruotsiin kohti isoja haasteita. Lähden hakemaan kelkkaan säätöjä SM-kisoja varten, mutta totta kai ajetaan myös puolikaasu pohjassa, intoilee Riku koulunpenkiltä.

Tiimin Pro-kuljettaja ja vuoden 2019 tuplasti Suomen mestaruuden ottanut Mikko Osmo nähdään myös ÖSSK Cupissa tulevana viikonloppuna. Mikko ottikin menneenä viikonloppuna Rovaniemen Pakkaskisoissa testit pakettiin ja nyt Lynx RS laulaa iloisesti.

– Ihan hyvillä fiiliksillä lähdetään Ruotsiin. Kelkka toimii hyvin ja ajokin pitäisi olla ihan hyvää, kun kaikki palat kolahtaa kohdalleen, summa mestari viikonlopun aikeita.

Teksti: Team Loukko.com tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross