Rallicross 23.08.2019

Team Dynamo RX lähtee kahden auton voimin Rallycross Festival Kouvolaan

Hyundai i20 SuperCar tekee ensiesiintymisensä rallicrossin SM-sarjassa. Kuva: Team Dynamo RX tiedotus

Team Dynamo RX on painanut pitkää päivää ja valmistautunut tulevan viikonlopun Rallycross Festival Kouvola -tapahtumaan Tykkimäen Moottoriradalla.

Tiimin Hyundai i20 SuperCar -auto alkaa vihdoin olla kisakunnossa ja auto tekee kisadebyyttinsä tänä viikonloppuna. Hyundain kuljettajana toimii kokenut Jari Tuuri, joka lähtee kisaan osittain testimielellä. Tiimin ykköskuski Toni Kuhanen ottaa SM-pisteiden kannalta varman päälle ja starttaa kisaan vanhemmalla Mitsubishi Lancerilla.

– Pienten luotettavuusongelmien vuoksi päädyimme siihen, että Jari kilpailee Hyundailla ja tekee samalla tärkeää testityötä, kun taas Toni pääsee varmasti painamaan täysillä ja jahtaamaan pisteitä Mitsubishilla, perustelee ratkaisua Team Dynamo RX:n Riku Seppä.

– Uuden auton ongelmat ovat olleet lähinnä voimansiirrossa, mutta uskomme että suurimmat vaikeudet on jo selätetty, summaa Seppä.

Rallycross Festival Kouvola on kauden neljäs SM-osakilpailu ja tällä kertaa mukana ovat myös pohjoismaisen Rally X Nordic -sarjan kuljettajat sekä kova nippu kotimaisia rallicrossin huippunimiä SM-sarjan ulkopuolelta. Luvassa on varmasti huikea kisaviikonloppu Team Dynamo RX:n kotiradalla.

Kolmen ajetun SM-osakilpailun jälkeen Team Dynamo RX:n Toni Kuhanen on Rallicross SM -sarjan SuperCar-luokassa sijalla viidentenä 50 pisteellä. Eroa neljännellä sijalla olevaan Jere Kalliokoskeen on seitsemän pistettä. Luokkaa johtaa Juha Rytkönen (77p), toisena on Joni-Pekka Rajala (68p) ja kolmantena Riku Tahko (67p). Kouvolan festivaaliviikonlopun jälkeen ajetaan vielä yksi osakilpailu Honkajoella 14. syyskuuta.

Teksti: Team Dynamo RX tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross