Rallicross 23.05.2019

Team Dynamo RX ja Toni Kuhanen SuperCarilla rallicrossin SM-sarjaan

Toni Kuhanen. Kuva: Tarja Lipsanen

Team Dynamo RX on ilmoittautunut mukaan Rallicross SM -sarjan SuperCar-luokkaan. Dynamon autoa kuljettaa tällä kaudella kouvolalainen Toni Kuhanen. Rallicrossin SM-kausi käynnistyy tulevana lauantaina Murtoharjun radalla Jalasjärvellä.

Toni Kuhanen on 38-vuotias kuljettaja, jolla on vyöllään jo rallin F-sarjan mestaruudet vuosilta 2006 ja 2012 sekä rallicrossin autokrossi-luokan Suomen mestaruus vuodelta 2017. Nyt otetaan suuri harppaus suoraan lajin kuninkuusluokkaan ja kaudella 2019 ajokkina toimii Team Dynamo RX:n SuperCar-auto.

– Autokrossin mestaruuden jälkeen pidin välivuoden rallicrossista ajaen yksittäisiä kilpailuja rallin puolella R5- ja WRC-kalustolla, mutta kun Team Dynamo RX tarjosi mahdollisuutta ajaa Rallicross SM SuperCarilla, niin lähdin innolla projektiin mukaan, sanoo Kuhanen.

– SuperCareja on tänä vuonna sarjassa todella paljon ja taso on kova, mutta kyllä meillä tavoitteena on mestaruus. Iso kiitos yhteistyökumppaneille siitä, että pääsen tämän sarjan ajamaan.

Kouvolalaisen Team Dynamo RX:n Riku Seppä lähtee uuteen kauteen hyvillä mielin.

– Hienoa, että saimme Dynamon tiimiin tälle kaudelle todella kovan kuljettajan ja vahvat yhteistyökumppanit, kommentoi Seppä.

– Tavoitteena oli myös lähteä kauteen uuden kaluston voimin ja uusi auto onkin jo lähes valmiina. Kevään testeissä kuitenkin todettiin ettei luotettavuus ole aivan kisatasolla, joten ensimmäiseen kilpailuun startataan vielä tutulla ja luotettavalla Mitsubishi Lancerilla. Uuden auton lanseeraus tapahtunee seuraavan osakilpailun yhteydessä Joensuussa.

Teksti: Team Dynamo RX tiedotus, Tico Anttonen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross