ATV 11.04.2017

Tanhuanpää avaa ATV-Cross-kauden Hollannin EM-kisalla

Jani Tanhuanpää kiertää tänä vuonna sekä SM- että EM-kisat. Kuva: Loukko.com

ATV-Cross-kausi avataan suomalaisittain pääsiäisenä, kun EM-sarja starttaa Hollannista. Suomalaisista koko sarjan kiertää viime vuoden Suomenmestari Jani Tanhuanpää.

Tanhuanpää on valmistautunut tähän kauteen kotimaassa ajamalla piikkirenkailla ja Baltiassa ulkoradoilla. Yhteistyökumppaneiden kanssa kuviot on saatu siihen malliin, että se on mahdollistanut täysipainoisen fysiikkaharjoittelun ja mies lähteekin kauteen paremmassa kunnossa kuin koskaan.

EM-sarja käsittää tänä vuonna kuusi osakilpailua ja päättyy vasta syyskuun puolessa välissä. SM-sarjassa puolestaan on viisi osakilpailua ja sarja alkaa vappuna Sipoosta. SM-sarja saa lisää mielenkiintoa, kun nykyisin vahvasti toimivan Quad Racing Finland kerhon juniorityö alkaa kantaa hedelmää ja nostaa uusia nuoria kuljettajia mukaan sarjaan.

– Jos huhut pitävät paikkansa, myös EM-sarjassa podiumille ajaneita naapurimaiden kuljettajia on osallistumassa SM-sarjaan. Toivottavasti tulevana kesänä saamme runsaasti katselijoita ratojen varsille, Tanhuanpää toteaa.

Tiedote: Loukko.com

Uusimmat

Lisää aiheesta

ATV