Motocross 09.11.2016

Tampereen Supercross ja OffroadExpo -tapahtumissa mukana Yamaha-kuljettajia neljästä maasta ja messuilla esillä Yamaha-offroadmallisto

Matti Seistola tekee Yamaha YZ450F -moottoripyörällään debyytin Supercrossin pariin tulevana viikonloppuna. Kuva: Jani Hovi

Viikonloppuna 11.-12.11.2016 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa ajettavissa Supercross-kilpailuissa nähdään viisi Yamaha-kuljettajaa neljästä eri maasta. Supercrossin kanssa samoissa hallitiloissa vietettävässä, mutta kävijöille maksuttomassa OffroadExpo-tapahtumassa Yamaha Center Tampereen osastolla Yamaha-offroad-moottoripyöriä ja -mönkijöitä.

Suomalaiset Yamaha-kuljettajat kisoissa ovat Matti Seistola ja Marita Nyqvist

 Matti Seistola tekee Yamaha YZ450F -moottoripyörällään innostuneen debyytin Supercrossin pariin. ”Treenit ovat menneet hyvin ja ajaminen on tuntunut kivalta!” toteaa Seistola valmistautumisestaan viikonlopun mittelöihin. ”Kolmisen viikkoa olen ehtinyt ajamaan enemmän. Kyllä YZ450F pelaa hyvin, on se vaan makee pyörä”, toteaa Seistola ajokistaan. ”Tosi hyvällä miellä olen tulossa mukaan kisaan! Mattila on auttanut valmisteluissa valtavan paljon”, kiittelee Seistola JME Teamin Jari Mattilaa.

”Rentoa ajamista ja hyvää fiilistä!” kuvailee etenkin enduromenestyksestään tunnettu, tuore EM-hopeamestari Marita Nyqvist viikonlopun kilpailun ennakko-odotuksiaan. Tampereen supercross on myös Nyqvistille ensimmäinen laatuaan.  ”Kilpailusta tulee varmasti erittäin hieno ja hauska kokemus”, toteaa Nyqvist ensimmäisestä Pohjoismaissa järjestettävästä naisten supercross-kilpailusta. Suomen naisten taitavimpiin offroad-kuljettajiin lukeutuva Konekesko Yamaha Racingin Marita Nyqvist nähdään supercross-radalla Yamaha YZ125 -moottoripyörällä.

Marita Nyqvist nähdään myös Tampere Supercrossissa. Kuva: Antti Peltola

Marita Nyqvist nähdään myös Tampere Supercrossissa. Kuva: Antti Peltola

Tampereen Supercrossissa mukana yhteensä viisi Yamaha-kuljettajaa neljästä eri maasta

Kotimaisten Seistolan ja Nyqvistin lisäksi kilpailuihin osallistuu Yamaha-kuljettajat Kanadasta, Virosta ja Ruotsista. Kanadalainen Kyle Springman ajaa kilpailussa Yamaha YZ250F -moottoripyörällä. Suomessa SM-Motocross MX1-luokasta tuttu, virolainen Andero Lusbo ja ruotsalainen Höglund kilpailevat Yamaha YZ450F -malleilla. 

Yamaha-kisakuljettajat Tampere Supercross -kilpailussa:

#8 Matti Seistola FIN

#50 Kyle Springman CAN

#62 Andero Lusbo EST

#28 Jasper Höglund SWE

#903 Marita Nyqvist FIN

OffroadExpo-messuilla mukana Yamaha Center Tampere ja Yamaha-laitteita

Supercross-tapahtuman aikana viereisessä hallissa vietetään OffroadExpo-messuja, joihin on veloitukseton sisäänpääsy kaikille messukävijöille – messuilla vieraileminen ei vaadi Supercross-pääsylipun ostamista. Yamaha Center Tampere on mukana messuilla osastolla, jossa on esillä SM-sarjassa kilpailevan Jani Tanhuanpään sportti-ATV, Yamaha YFZ450R. ATV-crossin Suomenmestari Jani Tanhuanpää on myös osastolla messujen ajan tavattavissa.

Yamaha Center Tampereen OffroadExpo-osastolla on mukana seuraavat Yamaha-laitteet:

 – WR250F

– WR450F

– YZ250F

– YZ450F

– YZ250

– YZ125

– YZ85LW

– TTR110

– YFZ90- ja YFZ50-ATV-juniorimallit

Teksti: Yamaha Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross