Moottoriurheilutapahtumat 07.11.2019

Tampereen Offroad Expossa ennätysmäärä näytteilleasettajia

Offroad Expo -näyttely on Pohjoismaiden suurin offroad-alan messutapahtuma. Kuva: Tampere Supercrossin tiedotus

Tampere Supercrossin yhteydessä järjestettävä Offroad Expo -näyttely on Pohjoismaiden suurin offroad-alan messutapahtuma jo kahdeksannen kerran. Näytteilleasettajia on mukana ennätysmäärä, mikä kertoo paljon tapahtuman vuosittaisesta suosiosta.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävän Offroad Expon näyttelytilat myytiin loppuun myös tänä vuonna ja tulossa ovat ennätyssuuret messut tämän viikon perjantaina ja lauantaina 8.-9. marraskuuta. Näytteilleasettajia on yli 40.

Mukana näyttelyssä ovat Suomen merkittävimmät motocross- ja enduropyörä-, mopo-, ajovaruste- ja tarvikemaahantuojat sekä runsaasti jälleenmyyjiä myös ulkomailta. Lista näytteilleasettajista löytyy Offroad Expon nettisivuilta:
www.supercrosstampere.fi/offroadexpo-naytteilleasettajat

Tapahtumassa vierailee viikonlopun aikana julkisuuden kasvoja sekä eri lajien mestareita nykyisiltä ja menneiltä vuosilta.

Messualueen reunalla sijaitsevalta varikolta voi puolestaan metsästää supercrosskuljettajien nimikirjoituksia ja seurata kärkitiimien valmistautumista Supercross Areenalla ajettavaan supercrosskilpailuun.

Offroad Expo on sisäänpääsymaksuton tapahtuma. Lisäksi perinteiden mukaisesti pysäköinti on ilmaista.

Ennakkoliput Tampere Supercrossiin myy Ticketmaster. Liput ovat ostettavissa myös Tampere Supercrossin omassa mobiilisovelluksessa:
www.supercrosstampere.fi/mobiilisovellus

Teksti: Tampere Supercrossin tiedotus, Marko Vihriä

Uusimmat

Lisää aiheesta