Motocross 01.11.2016

Tampere Supercrossissa uusia tuulia

Tampere Supercrossin katsomoiden odotetaan olevaan jälleen loppuunmyydyt. Kuva: Small Balls Production

Pohjoismaiden suurimmat offroad-messut ja Tampere Supercross tuovat jälleen pärinää Tampereelle isänpäiväviikonloppuna 11.–12.11.2016. Tänä vuonna tapahtuma tarjoaa entistä enemmän ohjelmaa.

Tampereen tapahtumakartalla paikkansa vakiinnuttaneet Supercross Tampere ja Tampere OffroadExpo järjestetään jo viidettä kertaa isänpäiväviikonloppuna 11.–12.11.2016. Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa (TESC) järjestettävä kaksipäiväinen Tampere Supercross on perinteisesti ollut lauantaina loppuunmyyty, ja näin käynee tänäkin vuonna. Supercrossin ja motocrossin Suomen parhaimmiston lisäksi Tampereen kilpailussa nähdään kovatasoinen kaarti ulkomaalaisia haastajia. Väliajoilla yleisöä viihdyttävät StuntFreaks-Teamin tähdet, joten luvassa on näyttäviä ja vaarallisia show-temppuja pyörien päällä.

Pohjoismaiden suurin OffroadExpo maksuton

Omassa hallissaan järjestettävä Tampere OffroadExpoon on vapaa pääsy, ja myös pysäköinti on maksutonta messujen ja Tampere Supercrossin asiakkaille. Pohjoismaiden suurimmilla offroad-messuilla esitellään yli 50 näytteilleasettajan voimin kaikki alan uutuudet. Mukana ovat Suomen merkittävimmät motocross- ja enduropyörä-, mopo-, ajovaruste- ja tarvikemaahantuojat sekä runsaasti jälleenmyyjiä myös ulkomailta. OffroadExpo tarjoaa myös lukuisia tuote-esittelyjä, arvontoja, erikoistarjouksia ja yllätyksiä.

Naiset mukana kilpailussa ensimmäistä kertaa

Suomen suurin ja ainoa supercrossin sisähallikilpailu Tampere Supercross tarjoaa tänä vuonna uutta ihailtavaa, kun kilpailussa järjestetään myös naisten lähtö. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Pohjoismaissa järjestetään naisten MXD-luokan lähtö sisäradalla. Kahdeksan suomalaisnaisen lisäksi lähtöön osallistuvat neljä kuljettajaa Virosta ja Liettuasta. Aiempien vuosien tapaan myös juniorit ajavat näytöslähdön MiniMX 50cc -luokassa molempina päivinä. Tampere Supercrossia voidaankin oikeutetusti kutsua koko perheen tapahtumaksi!

Selkeä piristysruiske Tampereen seudun elinkeinoelämälle

Supercross on selkeä piristysruiske Tampereen seudun elinkeinoelämälle marraskuussa, jolloin pikkujoulukausi vasta käynnistyy ja toisaalta kesän tapahtumat ovat jo takana. 9 500 asiakkaan ansiosta tapahtuma jätti Tampereen seudulle viime vuonna yhteensä yli 600 000 euroa. Summa perustuu Tampere Supercrossin teettämään kävijätutkimukseen, jonka toteutti MIR Link Oy verkkokyselynä syksyllä 2015.

Lisätietoja: www.supercrosstampere.fi www.supercrosstampere.fi/offroadexpo www.mirlink.fi

Teksti: Tampere Supercross Tiedotus

Supercross

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross