Moottoriurheilutapahtumat 25.08.2016

Tampere Supercross pääsylippujen myynti alkaa perjantaina klo 9:00

Yksi viikonloppu, kaksi tapahtumaa, tuhansia kävijöitä, huimaa viihdettä ja loppuunmyydyt myyntipaikat! Supercross – maamme massiivisin kaksipäiväinen moottoriurheilun sisätapahtuma järjestetään perjantaina ja lauantaina 11.-12. marraskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Ilmassa on moottorin käryä ja kansainvälistä tunnelmaa, kun Suomen kovimmat motocrossin tähtikuljettajat saavat haastajikseen joukon ulkomaalaisia eturivin ammattilaisia. Kilpailu ajetaan jo viidennen kerran Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Viime vuonna tapahtuma kokosi paikalle yli 9 000 moottoriurheilun ystävää.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Offroad Expo -messutapahtuma, joka kokoaa yhteen sadat alan näytteilleasettajat ulkomaita myöden. Jukka Sundvall, Offroad Expo -messujen tapahtumakoordinaattori sekä enduron MM-sarjan mekaanikko kertoo, että tarjolla on jälleen maastomoottoripyöräilyn viimeisimmät varuste- ja kalustouutuudet sekä huimia tarjouksia.

Tampere_Supercross

Ratamestarina toimii Suomen tunnetuimpiin motocross-kuskeihin kuuluva, lukuisia mitaleita urallaan kahminut Jussi Nikkilä, jolla on vuosikymmenten kokemus siitä, mitä hyvältä radalta vaaditaan.

Myös naisten supercross-sarja starttaa ensimmäistä kertaa näytösluonteisena, ja väliajan viihdykkeenä radalla päristelevät 50-kuutioiset minicrossarit.

Offroad-lavalla nähdään myös ohjelmatarjontaa, mm. televisiosta tutut Latelan pojat. Viime vuonna hätkähdyttänyt yleisön suosikki Stunt Freaks Team puolestaan räjäyttää jälleen Tampereen Messukeskuksen tunnelman kattoon henkeäsalpaavalla show-esityksellään.

Supercross uusiutuu vuosi vuodelta, joten tiedossa on ennennäkemätöntä taituruutta, viihdettä ja sykettä kahden huippuunsa viihdyttävän päivän edestä. Jo perinteikkääksi muodostuneen ja aiempina vuosina loppuunmyydyn Supercross-kilpailun järjestää Tampereen Motocross ry. 

Viime vuoden tapaan Offroad Expo -tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja parkkipaikoistakaan ei veloiteta!

Supercross perjantaina ja lauantaina 11.-12. marraskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa
(osoite Ilmailunkatu 20, Tampere)

Lipunmyynti alkaa perjantaina 26.8.2016 klo 9:00.

Lisätiedot: http://www.supercrosstampere.fi

Lipunmyynti: www.lippupalvelu.fi

Teksti: Jarkko Nieminen
Kuvat: Small Balls Production

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross