Motocross 17.09.2018

Tampere Supercross maksaa starttirahan kotimaisille kuljettajille

Tampere Supercross ajetaan perjantaina ja lauantaina 9.-10. marraskuuta Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Kuva: Royal Photo / Jarkko Laine

Tampere Supercross tekee suomalaista motorsport-historiaa jo kolmannen kerran, tarjoamalla ensimmäisenä suomalaisena kilpailujärjestäjänä starttirahatkotimaisille motocrosskuljettajille.

– Kilpaileminen on kallista ja haluamme näin madaltaa kuljettajien kynnystä osallistua kauden päättävään kilpailuun ja kauden päätöstapahtumaan!taustoittaa Tampere Supercrossin vastaava tuottaja Jarkko Nieminen.

Järjestäjien tarkoituksena on saada kotimaiset kuljettajat ajamaan tuhansien ihmisten eteen kustannuksia pienentäen ja tarjota lisänäkyvyyttä kuljettajille sekä heidän taustalle olevien tiimien sponsoreille.

Starttiraha maksetaan tänä vuonna – viime vuosilta tutuilla ehdoilla. Summan ehtona on, että kuljettaja on kuluneella kaudella MX1- tai MX2-luokan SM-sarjan loppupisteissä kymmenen parhaan joukossa. Starttirahan kilpailuun voi saada tänä vuonna myös anomuksella suoraan järjestäjältä.

Starttirahan maksun ehtona on se, että ilmoittauminen tehdään 30. syyskuuta mennessä Suomen Moottoriliiton kilpailunhallinta järjestelmä MOTIN kautta. 200 euron suuruinen starttiraha maksetaan vallitsevan ja aiemminkin käytössä olleiden käytäntöjen mukaisesti, esimerkiksi valmennusrahaston kautta.

Tampere Supercross ajetaan perjantaina ja lauantaina 9.-10. marraskuuta Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.

Lisätietoja: www.supercrosstampere.fi

Teksti: Tampere Supercross Tiedotus

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross