Motocross 16.08.2017

Tampere Offroad Expo sai vetäjäkseen speedwayn moninkertaisen SM-voittajan Marko Laineen

Tampere Supercrossin katsomoiden odotetaan olevaan jälleen loppuunmyydyt. Kuva: Small Balls Production
Tampereella järjestetään 10.-11.11.2017 jo kuudetta kertaa Tampere Supercross & Offroad Expo. Alan konkarin, speedwayn moninkertainen SM-voittaja Marko Laine on aloittanut tänä keväänä Offroad Expon uutena näyttelykoordinaattorina.
Vihreänä ei 45-vuotias Laine tehtävään lähde, sillä hän on itsekin ajanut lähes kaikkia kaksipyöräisiä: uralta löytyy niin motocrossia, enduroa, jäärataa kuin speedwaytäkin, josta mies on haalinut kymmenkunta SM-mitalia. Laine on pyörittänyt vuodesta 2008 hänen nimeään kantavaa Team Laine Oy:tä, joka palvelee lähes kaikkien pärisevien kulkupelien harrastajia: verkkokaupan ja Kangasalla sijaitsevan myymälän lisäksi palveluihin kuuluvat huolto ja korjaus. Team Laineen osaamiseen kuuluu myös tulospalvelut, ja Laine onkin tuottanut Tampere Supercrossin tulospalvelun jo kolmen vuoden ajan. Itse tapahtumakin on siis miehelle entuudestaan varsin tuttu.

Uudella koordinaattorilla lukuisia kehitysideoita Offroad Expoon

Laineella on Offroad Expon kehittämiseksi monenlaisia ideoita.

– Tärkeimpänä kohteena pidän osastojen sijoittelun uudelleen, tarkoitus olisi selkiyttää messujen layoutia. Suunnitelmissa on myös erilaisen oheisohjelman ja kilpailujen lisääminen messujen puolelle, Laine kertoo.

– Olisi mukavaa saada lapsille jotain pientä ohjelmaa messuhalliin, järjestetäänhän tapahtuma isänpäivänä.

Laine toivottaa kaikki pärinästä kiinnostuneet marraskuussa ”Pirkkahalliin”.

– Toivoisin myös saavani Supercrossin kuskit paremmin esille ja jakamaan nimikirjoituksia. Hehän ovat loppujen lopuksi lajin – ja koko tapahtuman – tärkein osa ja erittäin merkittävässä roolissa junioreiden innostajana.

Tärkeää on Laineen mukaan myös kiinteä yhteistyö Tampere Supercrossin kanssa:

– Uskon, että messuja kehittämällä myös viereisessä hallissa ajettava Tampere Supercross hyötyy. Tässä on kysymys kahden alansa huipputapahtuman synergia-edusta!

Pohjoismaiden suurin Offroad Expo on asiakkaille maksuton

Omassa hallissaan järjestettävä Tampere Offroad Expoon on vapaa pääsy ja myös pysäköinti on maksutonta messujen ja Tampere Supercrossin asiakkaille. Pohjoismaiden suurimmilla offroad-messuilla esitellään yli 50 näytteilleasettajan voimin kaikki alan uutuudet. Mukana ovat Suomen merkittävimmät motocross- ja enduropyörä-, mopo-, ajovaruste- ja tarvikemaahantuojat sekä runsaasti jälleenmyyjiä myös ulkomailta.

OffroadExpo tarjoaa myös lukuisia tuote-esittelyjä, arvontoja, erikoistarjouksia ja yllätyksiä.

Supercross perjantaina ja lauantaina 10.-11. marraskuuta Tampereen messu -ja urheilukeskuksessa,
(osoite Ilmailunkatu 20, Tampere)

Tapahtuman liput voi ostaa Ticketmasterista tai tapahtuman omasta mobiilisovelluksesta.

Lisätietoja: www.supercrosstampere.fi/offroadexpo

Teksti: Jarkko Nieminen

Kansainvälisen Tampere Supercross -kisan kokonaisuus Suomessa täysin ennennäkemätön

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross