Ralli 22.02.2016

Talven paras lumiralli Jämsässä 5.3.

Jämsän Metalli ja Kuljetus -ralli 2016 ajetaan 5.3.2016 maailman parhailla ralliteillä Jämsän seudulla. Mukana on 5 erikoiskoetta, yhteensä noin 61 erikoiskoekilometriä sisältäen vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kilpailu on F-rallisarjan kolmas osakilpailu ja alueen neljäs aluemestaruuskilpailu. Kaikki erikoiskokeet ajetaan kertaalleen.

Kilpailun tohinassa mukana ovat Crazy Mike ja Duudsonien Jarppi. Jarppi haastattelee ja lähettää kuljettajia matkaan lähtöseremoniassa Jämsän Äijän aukiolla klo 11.00 alkaen. Siitä herrat suuntaavat yleisöerikoiskokeelle (EK 3), jossa luvassa on mahtava pyroshow yllätyksineen klo 12.45 alkaen! Yleisöerikoiskokeen jälkeen Crazy Mike ja Duudsonien Jarppi ovat tavattavissa kilpailukeskuksessa, jossa he jakavat nimikirjoituksia ja heidän kanssaan voi ottaa yhteiskuvia.

Yleisöerikoiskoe on kaikille soveltuva ilman umpihangessa rämpimistä, joten perheen pienimmätkin voi ottaa matkaan mukaan.

Kilpailun huoltoparkki sijaitsee Myllymäen tapahtuma-alueella, osoitteessa Metsäoppilaitoksentie 14, ja sinne on vapaa pääsy koko kilpailupäivän ajan.

Erikoiskoerannekkeita myydään 10€:n hintaan jokaisella erikoiskokeella ja sillä näet niin erikoiskokeet kuin Crazy Miken ja Duudsonien Jarpin show’n!

Rallin ystävien muonituksen hoitaa yleisöerikoiskokeen grilli sekä kilpailukeskuksen ralliravintola Kahveli, josta saa maukkaan rallilounaan hintaan 6,50€!

Kilpailun kartta julkaistaan ilmaiseksi kilpailupäivän aamuna, 5.3.2016 klo 9.00 kilpailun nettisivuilla www.aukjamsanaijat.fi sekä Facebook-sivuilla, joista löydät jo nyt lisätietoa tapahtumasta.

 Teksti: Iina Martikainen

Uusimmat

Lisää aiheesta