MK-Enduro 02.03.2016

Taivalkoskella ajettavaan moottorikelkkojen SM-enduroon starttaa 186 kilpailijaa

Kuva: Jouni Helander

Taivalkosken kelkkailijat Ry (TaiKe) järjestää ensimmäiset endurokilpailunsa tulevana viikonloppuna 5.3. Kilpailuun on ilmoittautunut 186 kilpailijaa kymmenessä eri luokassa. Kilpailun ensimmäinen kuljettaja lähtee kilpailukeskuksesta ensimmäiselle erikoiskokeelle klo 09:00. Viimeisen kilpailijan lähtöaika on 12:38 ja hänen oletetaan saapuvan maaliin takaisin kilpailukeskukseen noin klo 15:00.

Taivalkoskella ajettava kilpailu on kauden toinen SM-osakilpailu ja enduron SM-Pro luokan pistejohdossa on Ilomantsin kisan voittaja Juha Haapamäki. Ilomantsin kilpailun kuuden kuljettajan kärki mahtui alle minuutin sisään toisistaan, joten Taivalkosken kilpailustakin osataan ennalta odottaa tiukkaa sekuntikamppailua.

Kilpailukeskus sijaitsee OSAO:n Taivalkosken kiinteistössä, osoitteessa Jokijärventie 2. VT20:ltä on opastus kilpailijoille ja yleisölle. Alueella liikkuu kilpailun aikana yleisöä ja kuljettajien huoltoautoja, joten kilpailunjärjestäjä toivoo kaikilta malttia ja varovaisuutta liikenteessä.

Lähtöluettelo ja kilpailun muut tiedot http://www.timehoiska.net/#!mk-2016/v56w5 
TimeHoiska hoitaa tulosten päivittämistä sivuilleen myös kilpailun edetessä. Sivuilta löytyy mm. kilpailun reittikartta.

Teksti: Jarkko Happo

Uusimmat

Lisää aiheesta