Ralli 19.08.2017

Tade Lariolla hurja ajopäivä Saksan MM-rallissa

Tade Lario. Kuva: Bastian Roux

Nuori helsinkiläinen rallilupaus Taisko “Tade” Lario on taistellut maaliin lauantain ajopäivän Saksan MM-rallissa. Jo perjantaina Lario koki kovia teknisten murheiden vuoksi ja sama meno jatkui lauantaina.

– Muuten ihan ehjä ajopäivä, mutta neljä rengasrikkoa. Eipä siinä paljon voi enää kilpaa silloin ajaa. Tultiin sitten aika körökörö-vauhtia loppupäivä, kun erot joka suuntaan olivat aika isot, Lario summasi hankalaa ajopäiväänsä.

Positiivinen rallitähti Lario ei kuitenkaan lannistu, vaikka ongelmia on ollut kasapäin.

– Ei haluttu ottaa tänään mitään riskejä, että saadaan auto ehjänä maaliin. Yleisfiilis on kuitenkin tosi hyvä. On saatu isoa kokemusta näistä pätkistä ja merkkailtu nuotteihin ne kivet, joihin renkaat on hajonnut, Lario sanoi.

Vaikka RC4-luokassa oli lähtöviivalla liki 20 autokuntaa, on rankat olosuhteet vaatineet veronsa. Myös Lariolla on edelleen mahdollisuudet hyvään sijoitukseen viiden parhaan joukossa. Sunnuntaina ajetaan vielä neljä erikoiskoetta.

– Jos keli on kuiva ja kaikki toimii, niin huomenna tekisi mieli vähän koittaa, mihin se vauhti oikeasti riittää. Vähän pitää hyökätä, Lario totesi.

www.tadelario.com
www.facebook.com/TadeLarioRally

Teksti: Aki Hietavala / Tade Larion Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli