Uncategorized 02.03.2019

Syntymäpäiväänsä nuotittamalla juhlistanut Markkanen hyvällä fiiliksellä Itäralliin

Kalle Markkanen on hyvillä mielin Itärallin alla. Kuva: Kalle Markkanen -tiedotus.

Kalle Markkanen juhli 20-vuotissyntymäpäiväänsä itäsuomalaisessa metsämaisemassa. Perjantain nuotitus sujui hyvin ja ralliin startataan hyvällä fiiliksellä.

– Totesimme Kouvolassa, ettei nuottimme ollut riittävän tarkkaa teknisille erikoiskokeille ja että sitä on muutettava. Eihän kahdessa viikossa ihmeitä tehdä, mutta olemme löytäneet nuottiin hyviä tarkennuksia ja odotukset ovat nyt korkeammalla, Markkanen kertoi.

Nuotissa pitää olla imua ja sitä Markkanen uskoo heidän löytäneen. Markkanen on myös iloinen siitä, miten ralliperhe on valmiina auttamaan, kun sitä pyytää.

– Olemme pyytäneet nuotin kehittämiseksi apua ja saaneet sitä. Tuntuu hyvältä, että auttamisenhalua löytyy laajasti. Esimerkiksi viime vuoden SM3-luokan Suomen mestari Jaro Kinnunen on viettänyt kanssamme pari iltaa nuotin kimpussa. Ulkopuoliset silmät on iso apu kabiinissa.

Porvoon pienoisrallin voitto lupaa parempaa.

Markkanen ja Kim Lehtola ajoivat viime viikonloppuna voittoon Porvoon pienoisrallissa.

– Vaikka kyse oli pienestä kilpailusta eikä viivalla ollut luokan kärkikuljettajat, tunne kisan jälkeen on hyvä. Uutta nuottia on mahtava lukea ja näytti siltä, että siitä on myös mukava ajaa, toteaa kartturi Lehtola.

Joensuun ympäristössä ajettava Itäralli käynnistyy lauantaina kello 10 Joensuun torilta. Markkasen tavoitteena on ajaa podiumille.

– Tämä on upea ralli ja tiet on loistavassa kunnossa. Ei tavoitetta voi asettaa muualle kuin podiumille.

Teksti: Kalle Markkanen -tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli