Enduro 24.06.2017

Svärd viides lauantaina Unkarissa enduron MM-osakilpailussa

Hugo Svärd. Kuva: Karoliina Hurskainen

Enduron MM-sarjan kauden neljännen viikonlopun ensimmäinen osakilpailu on saatu ajettua Unkarissa. Kytönen Motorsportilta kilpailussa oli mukana täysi miehistö eli Enduro 2 -luokassa Henric Stigell, Enduro Junior -luokassa Eemil Pohjola ja Enduro Youth -luokassa Hugo Svärd.

Enduro 2 -luokassa Henric Stigell takoi koko päivän hyviä aikoja crossitestillä, mutta extreme- ja endurotestillä oli hankaluuksia. Viimeisellä kierroksella nurmijärveläinen onnistui parantamaan ajoaan myös enduro- ja extreme-testillä ollen maalissa lopulta kahdeksas.

Enduro Youth -luokassa Hugo Svärd aloitti taistelun eilisen supertestin jälkeen sijalta seitsemän, mutta onnistui tasaisella ajolla nostamaan itsensä lopulta sijalle viisi.

Eemil Pohjola joutuu todennäköisesti jättämään sunnuntain kilpailun väliin loukkaantumisen takia. Kuva: Harri Leppälaakso

Pohjola satutti olkapäätä

Enduro Junior -luokassa Eemil Pohjola oli perjantain supertestin jälkeen sijalla 12., mutta Suomen avausviikonlopun voittanut jämsäläinen onnistui nostamaan itsensä jo sijalle yhdeksän, kunnes endurotestin lopussa olleessa alamäessä nuorukainen osui puuhun ja kaatui. Pohjola satutti tilanteessa olkapäätään. Hän kävi tutkimuksissa paikallisessa sairaalassa, mutta alustavien tutkimusten mukaan murtumia ei löytynyt. Pohjola menee lisätutkimuksiin olkapäästään vielä Suomessa. Tällä tietoa jämsäläisnuorukainen ei pysty osallistumaan huomiseen kilpailuun.

Huomenna Unkarissa ajetaan kauden kahdeksas osakilpailu.

Unkari lauantai tulokset:

Enduro GP:
1. Christophe Nambotin
2. Steve Holcombe +00:21
3. Loic Larrieu +00:25

Enduro2:
1. Jamie Garcia
2. Eero Remes +00:01
3. Jamie McCanney +00:05
8 Henric Stigell +01:06

Enduro Junior:
1. Bradley Freeman
2. Mikael Persson +00:25
3. Matteo Cavallo +00:32
Kesk. Eemil Pohjola

Enduro Youth:
1. Andrea Verona
2. Ruy Barbosa +00:09
3. Leo Le Quere +01:02
5. Hugo Svärd +02:41

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro