Enduro 10.02.2018

Svärd toiseksi enduron U20-luokan avausosakilpailussa

Hugo Svärd ajoi tasaisen varman kilpailun Päijänteen Ympäriajon maisemissa. Kuva: Sari Laaksonen

Kytönen Motorsportin Hugo Svärd ajoi tänään toiseksi enduron U20- luokan SM-sarjan avausosakilpailussa. Kytönen Motorsportin toinen kuljettaja kilpailussa oli Roni Kytönen, joka johti kilpailua vielä ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen, mutta valitettavasti jämsäläinen joutui jättämään kilpailun kesken teknisen vian vuoksi.

Svärd ajoi tasaisen varman kilpailun ollen Antti Ahtilan jälkeen toiseksi nopein kaikilla pätkillä lukuun ottamatta ensimmäistä pätkää, missä Roni Kytönen kellotti pohja-ajan.

– Alussa oli aika jäykkää ajoa, mutta toisella kierroksella ajo tuntui jo paremmalta vaikka se pätkä ajoissa hirveästi ei näkynyt, Svärd kertasi kilpailun jälkeen.

– Ensimmäinen pätkä tuli hyvin vaikka ajo ei ollut parasta mahdollista, mutta sitten jouduin valitettavasti keskeyttämään. Maanantaina suuntaan takaisin Espanjaan ajamaan kesärenkailla ja treenaamaan tulevaan kauteen, Kytönen kommentoi päivän jälkeen.

U20- luokan seuraava SM-osakilpailu ajetaan Orimattilassa toukokuun lopulla. Seuraavan kerran Kytönen ja Svärd ovat lähtöviivalla maaliskuun alussa Riihimäellä SM-endurossa.

Teksti: Kytönen Motorsport

Kytönen Motorsportin motocross-tiimi julki

Kytönen Motorsport nuorekkaalla kokoonpanolla MM-sarjaan

Kytönen Motorsportilta neljä kuljettajaa mukana MM-finaalissa

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro