Enduro 08.09.2018

Svärd kolmas SM-endurossa Petäjävedellä

"Oli hieno kisa ja hienoja pätkiä", totesi Hugo Svärd kilpailun jälkeen. Kuva: Kytönen Motorsport

Enduron SM-sarja jatkui tänään Petäjävedellä ajetulla osakilpailulla. Kytönen Motorsportilta kilpailuun starttasi vain Hugo Svärd, kun Roni Kytönen kilpailee huomenna sunnuntaina Orimattilassa motocrossin SM-sarjan päätös osakilpailussa. Svärd oli ennen Petäjäveden osakilpailua SM-sarjassa neljäntenä.

Svärd aloitti päivän hieman verkkaisesti ja oli ensimmäisen kierroksen jälkeen yhdeksäntenä. Tämän jälkeen Husqvarna-kuljettaja alkoi napsia sijoituksia ja kohosi tulosluettelossa pykälä pykälältä ylöspäin. Hyvän viimeisen kierroksen jälkeen Svärd nousi lopulta kolmanneksi. Samalla nuorukainen nousi SM-pistetaulukossa toiseksi, kun kautta on jäljellä enää kaksi kilpailua.

– Oli hieno kisa ja hienoja pätkiä. Itsellä oli ensimmäisellä kierroksella vähän haastavaa, kun ei ollut kävellyt pätkiä niin ei aina ihan nähnyt, että mihin kääntyy. Vauhti ei ollut silti tänään ihan sitä mitä pitäisi, mutta hyvä tulos lopulta. Osin kavereiden epäonnen vuoksi, Svärd kertoi päivän jälkeen.

Enduron SM-sarjan päätös tapahtuma ajetaan syyskuun viimeisenä viikonloppuna Vantaalla. Seuraavaksi Kytönen Motorsport miehistö on tulessa huomenna Orimattilassa motocrossin SM-sarjan päätös osakilpailussa, missä Roni Kytönen ja Juuso Matikainen taistelevat molemmat SM-mitalista.

Teksti: Kytönen Motorsport

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro