Ralli 09.09.2016

Suvannot valmiina Kaasujalka Ralliin Skoda Fabia R2-autolla

Tänä viikonloppuna VAG Motorsport esiintyy jälleen kesällä muodostetulla kokoonpanolla, kun Kaasujalka Rallin lähtölippu heilahtaa lauantaina kilpailukeskuksessa Oripään lentokentällä.

Markku Suvanto ajaa kolmannen rallinsa Skoda Fabia R2-autolla ja kartturina toimii Laura Suvanto, joka on kauden 2016 aikana enemmän nähty juuri kartanlukijan jakkaralla. Kaksikon edellinen kisa heinäkuussa, Autoglym Ralli, sujui erittäin hyvin, joten samalla kaavalla lähdetään nytkin nauttimaan kilpailemisesta.

– Valitettavasti työkiireet ovat vieneet kesän lopulla lähes kaiken ajan, joten harjoituskilometrejä ei ole saatu alle.

Laura kävi Turun SM-rallissa lukemassa nuottia 0-auton kyydistä ja Skodaan tulleet kilsat on lähinnä Lauran ajamia ajotilaisuuksia, Markku totesi.

– Kaasujalka Rallissa on reilut kymmenkunta autoa luokassamme, joten hieno kamppailu varmasti saadaan. Edellisessä kilpailussa pääsimme viiden sakkiin, mutta ei me mitään sijoitusta lähdetä hampaat irvessä jahtaamaan.

Skoda Fabia R2 -kilpuri on juuri hiljattain kokenut pintapuolista uudistusta, kun teippari Ari Niittymäki päivitti ulkokuoren uuteen uskoon.

– Pirteän näköinen kirppu myös näissä väreissä! Tavoitteena on ajaa samanmoinen hyvä kilpailu kuin viime kerrallakin ja tutusti ´jakaa autourheilun ilosanomaa, Laura summasi.

Teksti ja kuva: Jarno Saari

Markku ja Laura Suvanto palkinnoille Autoglym Rallissa

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli