Road Racing 04.06.2019

Support Erno Kostamo -tukipaketit nyt myynnissä

Erno Kostamon IRRC-unelman tavoittelua voi tukea nyt kattavalla "varikkopaketilla". Kuva: 38 tiedotus.

Erno Kostamon taistelu IRRC-katuratasarjan mestaruudesta jatkuu Imatralla 14.-16. kesäkuuta. Edessä on siis kotikisa ja legendaarisesta Imatranajoista miehelle riittää ainoastaan voitto.

Nyt kenellä tahansa on mahdollisuus lähteä auttamaan Kostamoa ja hänen matkaansa Imatran herruuden kautta kohti ensimmäistä IRRC-mestaruutta.

Naulankanta 38 Motorsport ja XLmoto-verkkokauppa julkaisevat “Support Erno” -tukipaketin, joka sisältää:

– XLmoto varikkoteltan – 1 kpl
– XLmoto huoltomaton (FIM-hyväksymä) – 1 kpl
– ProWorks huoltopukin – 1 kpl
– Lippiksen Ernon nimmarilla – 1 kpl
– #38 tukitarran – 1 kpl

Paketin hinta on: 200€ (sis.alv)

– Ajaminen tällä tasolla kilpaa vaatii paljon tukea. Olen viime kausina ollut erinomaisessa tilanteessa, jossa olen pystynyt itse keskittymään täysillä kilvan ajamiseen. Ensimmäiseksi, koska mukanani on ollut erittäin vahvoja ja moottoriurheilua rakastavia yrityksiä ja henkilöitä, joiden kanssa olemme yhdessä pystyneet rakentamaan uraani eteenpäin kausi kaudelta ja toisekseen, koska minulla on aivan uskomattoman upeat fanijoukot, jotka jaksavat tukea minua, kun epäonni iskee ja todellakin osaavat ottaa kaiken irti menestyksestä, Kostamo pohjustaa.

– Tähän kauteen lähdettäessä, omalla tiimillä, halusimme tehdä asioita hieman erilailla sekä tarjota myös faneilleni jotain muuta kuin sen perustukitarran, jotain, mikä ehkä auttaisi myös heitä harrastuksissaan. Suuri osa tukijoukoistani koostuu kuitenkin itse moottoripyöräilyä tai moottoriurheilua harrastavista henkilöistä, joten yhdessä XLmoton kanssa kokosimme tälläisen 38 Motorsport -tukipaketin, jossa on mukana varikon perustarpeet: teltta, huoltomatto, huoltopukki ja totta kai höystettynä nimmarillani varustetulla lippiksellä sekä näyttävällä #38-tarralla.

XLmoto-matto ulottuu hyvin pyörän ympärille. Kuva: 38 tiedotus.

Kostamon matkaa kohti mestaruutta voi tukea hankkimalla 38 Motorsport -tukipaketin hintaan 200 euroa (sis.alv). Saatavilla vain erittäin rajoitettu määrä, joten nyt kannattaa olla nopea!

Tilaukset ja lisätiedot suoraan Kostamon sähköpostiin:

erno.kostamo@38service.fi

Haluttaessa tukipaketti voidaan toimittaa Imatranajoihin, Kostamon varikolta noudettavaksi.

Teksti: 38 tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing