Supermoto 30.05.2017

Supermoton SM-kausi jatkuu Imatran teknisellä radalla

Imatra isännöi tulevana viikonloppuna kauden toista supermoton SM-osakilpailua. Kuva: Imatran Moottorikerho Ry

Kotimaisen supermoton mestaruussarjan toinen osakilpailu ajetaan tulevana sunnuntaina 4.6.2017 Saarlammin karting-radalla Imatralla. 

Ensimmäinen osakilpailu ajettiin nopealla ja leveällä Kaanan rallicross-radalla. Nyt kuljettajat pääsevät aivan toisenlaisiin tunnelmiin, kun siirrytään teknisemmälle radalle, jolla on todella näyttävä hiekkaosuus. Lisämausteen kilpailupäivään tuo minisupereiden lähtö.

Kilpailuun lähdetään asetelmista, joissa puolustava Suomen mestari, Viron Patrick Pals johtaa 47 pisteellä, toisena on Hyvinkään Moottorikerhon Ari Åstedt 41 pisteellä ja kolmantena Kouvolan MC:n Sami Salstola 40 pisteellä.

Open-luokan pistejaossa johtopaikkaa pitää Varkaus Racing Teamin Janne Tainio täydellä 50 pistepotilla, kakkosena Hyvinkään Moottorikerhon Olli Sipilä 44 pisteellä ja kolmantena Varkaus Racing Teamin toinen kuljettaja Joonas Markkanen 40 pisteellä.

Rata- ja varikkoalue palvelevat hyvin sekä katsojia että kilpailijoita tarjoiluineen. Alueella on kioski, josta saa virvokkeita ja evästä. Kioskissa ja portilla käy käteinen.

Aika-ajot alkavat 10:30 ja kisaerät 13:00 ja 14:50. Aikataulu täydellisenä www.imk.fi

Karting-rata sijaitsee aivan motocrossradan vieressä osoitteessa Karjalantie 777.

Teksti: Supermoton lajiryhmä

Huikeaa trilleriä supermoton SM-avauksessa – voittoon hallitseva Suomen mestari

Uusimmat

Lisää aiheesta

Supermoto