Enduro 01.09.2017

Suomi vahvasti matkalla kohti MM-pronssia

Matti Seistola. Kuva: FIM

Suomi on edelleen kolmantena, kun enduron joukkue-maailmanmestaruuskilpailusta on jäljellä enää huomenna lauantaina ajettava loppucrossi.

Tänään Ranskan Brivessä ajettiin International Six Days Enduro -kilpailun viides päivä. Eilen johtavan Ranskan joukkueen Christophe Nambotin kaatui ja loukkasi itseään. Hän kuitenkin pystyi jatkamaan tänään ja selvisi maaliin, vaikkakin huomattavasti hitaammalla vauhdilla. Ranska lähtee huomiseen loppucrossiin tukevassa johtoasemassa, ero toisena olevaan Australiaan on 7,32 minuuttia.

Eero Remes. Kuva: FIM

Eilen niin ikään itseään loukanneen Australian joukkueen Daniel Sandersin vauhdissa ei sen sijaan tänään ollut valittamista, Australia sai pidettyä Suomen takana ja kasvatettua eron lähes 2,5 minuuttiin. Suomalaisilla ei ollut tänään paras mahdollinen päivä, mutta MM-mitali alkaa näyttää yhä varmemmalta, kun ero neljäntenä olevaan Portugaliin on nyt lähes 15 minuuttia.

Huomenna kuusipäiväinen MM-joukkuekilpailu saadaan siis päätökseen loppucrossin myötä. Suomen joukkueessa kisaavat Eero Remes, Henric Stigell, Antti Hellsten ja Matti Seistola.

World Trophy -joukkueiden tilanne 5. päivän jälkeen
1. Ranska 12:14:51.69
2. Australia +7:32.75
3. Suomi +9:57.92
4. Portugal +24:32.17
5. Iso-Britannia +29:09.63

Livetulospalvelu

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Kärkitiimit vaikeuksissa enduron MM-kisassa – Suomi kirii kovaa vauhtia

Seistola kovassa iskussa – “Me ajetaan ihan varmasti MM-mitalista”

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro