Motocross 16.02.2017

Suomessa tällä hetkellä yhdeksän Yamaha YZ125 bLU cRU Cup -kandidaattia – ilmoittautumisaikaa on jäljellä kaksi viikkoa

Kuva: Yamaha

Yamahan nuorille motocrosskilpakuljettajille järjestettävän YZ125 bLU cRU Cupin ilmoittautumisaikaa on jäljellä helmikuun loppuun asti. Tähän mennessä Suomesta on ilmoittautunut mukaan yhdeksän kandidaattia. Kansallisella tasolla alkavaan erikoiscupiin voi osallistua vuosina 2001-2005 syntyneet Yamaha YZ125 -kilpakuljettajat.

Tähän mennessä ilmoittautuneet Yamaha YZ125 bLU cRU -kandidaatit ovat:

Niko Hirvonen
Otto Jousa
Jasse Jukarainen
Santeri Keränen
Aatu Kokko
Leevi Liimatainen
Aapo Lukkarinen
Jere Rönkkö
Samu Vehmas

Uudistunut erikoistarrasarja vain bLU cRU Cup -osallistujille

YZ125 Cupin kandidaatit tunnistaa kilpailuissa helposti erikoistarrasarjasta, joka myönnetään ainoastaan Cupiin osallistuville kuljettajille. Tarrasarja ei tule Yamahan tuotevalikoimaan myyntiin, eli se on ainutlaatuinen ja ainoastaan tämän kauden kandidaattien saatavilla. Yamaha YZ125 bLU cRU -erikoislogon lisäksi tarrasarjassa näkyy Yamahan bLU cRU -logo joka on Yamahan virallisten kilpakuljettajaohjelmien tunnuslogo ja tuttu Euroopan lisäksi myös muilla mantereilla. 

Yamaha bLU cRU Cup -ilmoittautuminen on käynnissä – osallistuminen on maksutonta

Vuoden 2017 Yamaha bLU cRU Cupiin mukaan haluavien kandidaattien tulee ilmoittautua osallistujiksi osoitteesta www.yamaha-racing.com/yz125-cup/register löytyvällä lomakkeella. Englanninkielinen ilmoittautumislomake tulee toimittaa täytettynä osoitteeseen yz125blucrucup@yamaha-motor.nl. Ilmoittautumisaika päättyy 28.2.2017. Kaikki kandidaateiksi hyväksytyt osallistujat saavat virallisen Yamaha-paketin, johon kuuluu kaksi Yamaha-t-paitaa, Yamaha-huppari, -sateenvarjo, sekä -lippis. Lisäksi kandidaatit saavat YZ125 bLU cRU -erikoistarrasarjan, joka tulee olla aina kansallisiin kilpailuihin osallistuttaessa YZ125-laitteeseen kiinnitettynä. 

Suomalaiset kandidaatit valikoidaan MX125- ja MXJ-sarjojen perusteella

Suomalaiset kandidaatit osallistuvat YZ125 bLU cRU Cup:iin osallistumalla kotimaassa MX125- ja/tai MXJ-kilpasarjaan. Osallistujan tulee osallistua vähintään yhden sarjan kaikkiin kilpailuihin ja käyttää moottoripyörässään YZ125 bLU cRU -tarrasarjaa. Suomessa kotimaisia kilpasarjoja ja kandidaattien menestystä seuraa Yamaha-maahantuojan raati.

Euroopan Superfinaalissa kohtaavat tämän kauden Yamaha YZ125 -huippukuljettajat

Kaudella 2017 YZ125 bLU cRU Cup -superfinaali ajetaan Iso-Britanniassa, Matterley Basinissa, Monster Energy Motocross of Nations -kilpailun yhteydessä. Superfinaaliin valitaan yhtensä 44 eurooppalaista kuljettajaa.

Finaalipaikat on tänä vuonna jaettu eri maiden osalta seuraaviin ryhmiin:

Ryhmä A: Espanja, Italia, Ranska, Iso-Britannia ja Saksa (yhteensä 20 kuljettajapaikkaa)

Ryhmä B: Alankomaat, Portugali, Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi ja Belgia (yhteensä 15 kuljettajapaikkaa)

Ryhmä C: Itävalta, Sveitsi, Kreikka, Bulgaria, Israel, Puola, Turkki, Ukraina ja Latvia (yhteensä 9 kuljettajapaikkaa)

Yamahan bLU cRU -ohjelma on nuoria kilpa-ajajia tukeva hanke

Ohjelman tarkoituksena on luoda turvallinen, ammattimainen ympäristö, joka rohkaisee, vaalii ja kehittää tulevaisuuden kilpa-ajotähtiä Yamaha Racing -opeilla. bLU cRU -ohjelma on edustettuna myös jokaisessa huipputason kansainvälisessä kilpa-ajosarjassa, joihin Yamaha osallistuu. Yamaha Racingin virallisten kuljettajien huiput MXGP-, Enduro-, Dakar-, WorldSBK-, WSS- ja Endurance-sarjoissa ovat bLU cRU -lähettiläitä. Ajajien eliitti toimii esimerkkinä nuorille kilpa-ajajille sekä edustaa kilpa-ajon ja valmistajan tärkeimpiä arvoja – joita ovat muun muassa suorituskyky, koulutus, omistautuminen, kunnioitus, terveys ja fyysinen kunto. Heidän menestyksensä ja asenteensa välittyvät selvästi sekä medialle että faneille ja asettavat riman tulevaisuuden bLU cRU -sukupolvelle.

Teksti: Yamaha Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross