Enduro 05.10.2016

Suomen Six Days -juniorit matkaavaat Espanjaan

Emil Pohjola ja Roni Kytönen ovat valmiita kuusipäiväiseen MM-seikkailuun.

Tämän vuoden FIM Six Days Enduro kisataan Navarron moottoriurheilukeskuksessa Espanjassa. Enduron joukkuemaailmanmestaruuskilpailu käynnistyy tiistaina 11.10. ja päättyy sunnuntaina 16.10.

Kytönen Motorsportin jämsäläiset Eemil Pohjola ja Roni Kytönen lähtivät tänään keskiviikkona kohti Espanjaa.

Eemil Pohjola kisaa Junior Trophy -joukkueessa, jonka hän muodostaa yhdessä Henric Stigellin sekä Mika Barnesin kanssa, joukkueen varamiehenä on Antti Hänninen.

Roni Kytönen puolestaan lähtee uransa ensimmäiselle sixille ja kilpailee nuorten kerhojoukkueessa yhdessä Hugo Svärdin sekä Antti Hännisen kanssa.

Helsinki-Vantaan lentokentältä tavoitetut nuorukaiset Eemil Pohjola ja Roni Kytönen kertovat mietteistään lähdön kynnyksellä.

– Kohta lähdetään kohti Espanjaa ja kuutena päivänä pitäisi pystyä ajamaan huipputulosta maajoukkueelle. Uskon, että meillä on mahdollisuus hyvään tulokseen, kunhan emme törmää ylimääräisiin ongelmiin. Henric ja Mika ovat molemmat ajaneet todella hyvän kauden ja tietenkin haluamme mitaleille, kertoo Eemil Pohjola.

– Ensimmäiselle Sixille lähdetään Hugon kanssa, Antti on kisannut sen jo aiemmin. Olen päässyt ajamaan Espanjassa aika paljon ja siltä osin moni asia onkin tuttua. Kovaan kisaan lähdetään ja alusta asti pitää pystyä ajamaan kovaa. Hyvää tulosta haemme joukkueena ja uskon, että meillä on siihen hyvät mahdollisuudet, päättää Roni Kytönen.

Teksti: Kytönen Motorsport tiedotus

Suomi tavoittelee MM-mitalia junioreissa Enduron joukkue-MM-kilpailussa

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro