Suomen Moottoriliitto 15.01.2020

Suomen Moottoriliiton lajiryhmät kokoontuvat pohtimaan tulevan kauden uudistuksia

Kuva: Tomi Tähti.

Suomen Moottoriliiton lajiryhmät ja hallitus kokoontuvat 17.-18. tammikuuta seminaariin pohtimaan eri lajien tilannetta sekä strategian näkökulmasta tärkeimpiä uudistuksia vuodelle 2020. Aiheina ovat myös suuret kilpailutapahtumat MXGP ja MotoGP sekä uudistuksista Racing For Fun -konsepti.

Tammikuu on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja muun muassa pohjoisen snowcross-kilpailut ovat täyttäneet viikonloppuja vuoden alusta alkaen. Myös Suomen Moottoriliiton (SML) palkintojenjakogaala keräsi Tampereelle yli 400 moottoriurheilijaa juhlimaan vuoden 2019 menestyjiä ja taustavaikuttajia. Tunnustuksia jaettiin myös SML:n ja kerhojen toiminnassa ansioituneille henkilöille. Ilta oli lämminhenkinen ja erityisen pysäyttävä ja hieno hetki oli juhlavieraiden seisaallaan antamat aplodit eläkkeelle siirtyvälle Sirpa Räsäselle. Hän jatkaa edelleen osa-aikaisena SML:n toimistolla aina huhtikuulle asti ja on tärkeänä apuna perehdyttämässä toimiston uutta työntekijää Maria Välimäkeä, joka sai juhlavierailta myös lämpimän vastaanoton. SML kiittää kaikkia mukana olleita hienosta moottoriurheiluillasta ja onnitella vielä kaikki palkittuja.

Tammikuu jatkuu tärkeillä lajiasioilla ja 17.-18.1. lajiryhmät ja hallitus kokoontuvat seminaariin. Sen tavoitteena on tukea lajiryhmien toimintaa ja työstää yhteistyössä tärkeimpiä lajikohtaisia toimenpiteitä, joilla otetaan ensimmäiset askeleet uuden strategian osoittamaan suuntaan. Seminaari antaa myös SML:n toimistolle ja hallituksen jäsenille tärkeää tietoa kunkin lajin tilanteesta ja suurimmista kehitystarpeista. SML:n hallitus kokoontuu vuoden ensimmäiseen kokoukseensa seminaarilauantaina ennen ohjelman jatkumista.

Racing For Fun -konseptia kokeillaan ensi kertaa pilottihankkeena Imatralla ja tapahtumasta saatujen kokemusten myötä tehdään vielä mahdolliset korjausliikkeet, jotta malli päästään avaamaan kaikille halukkaille kerhoille mahdollisimman pian.

Myös EU:n liikennevakuutusdirektiiviä valmistelevaan työryhmään on oltu alkuvuodesta yhteydessä ja työtä viedään eteenpäin.

Toimitsijakoulutusten osalta Rovaniemen ja Mikkelin toimitsijakurssit 8.2.2020 ovat auki ilmoittautumista varten SML:n verkkosivuilla.

MP20-messuilla SML on mukana omalla osastolla ja messujen teemasta tiedotetaan tarkemmin vielä lähempänä kuunvaihdetta.

Teksti: Suomen Moottoriliitto ry.

Uusimmat

Lisää aiheesta