Motocross 23.05.2017

Suomen isännöimä EM-motocrosskilpailu sai kansainvälistä suitsutusta

Mäntyharjun EMX65-luokan voittajat. Kuva: Minna Hänninen

Mäntyharjun Ruotimolla järjestettiin viikonloppuna motocrossin junioriluokkien EM-karsintakilpailu, joka keräsi suitsutusta tuomariston puheenjohtajana toimineelta Peter Hansenilta.

Suomi isännöi viikonloppuna motocrossin MX65- ja MX85-luokkien EM-karsintakilpailua Mäntyharjun Ruotimolla. Onnistunut viikonloppu sai tuomariston puheenjohtajana toimineen, Euroopan Moottoriliitto FIM:n edustajan Peter Hansenin hehkuttamaan kilpailua.

– Tapahtuma oli aivan huippuluokkaa. Oli niin mahtavaa tulla radalle ja huomata, että kaikki talvella pyytämäni asiat oli hoidettu, marraskuussa ratatarkastuksen tehnyt Hansen kiittelee.

Erityisen otettu tanskalainen oli kilpailujärjestelyistä, joista ensimmäistä arvokisaansa isännöinyt Mäntyharjun Moottorikerho suoriutui loistavasti.

– Kaikki toimi 100-prosenttisesti ja ihmiset tekivät fantastista työtä radalla, Hansen jatkaa.

Suomessa on totuttu saamaan kiitosta hyvin järjestetystä kansainvälisistä kilpailuista, mutta silti Mäntyharjun kilpailuun kohdistuneet kehut lämmittävät erityisesti Suomen Moottoriliiton toimitusjohtajaa Kurt Ljungqvistia.

– Peterin into tarttui ihan minuunkin. Hän oli erittäin otettu kilpailusta ja kyllähän Mäntyharjulla oli tehty erittäin huikeaa työtä. Siellä oltaisiin voitu ajaa vaikka isomman luokan MM-kilpailu. Olen niin innoissani, kun tuli näin paljon kiitosta, Ljungvist hymähtää.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross