Road Racing 13.05.2019

Suomen ensimmäisen MotoGP-testiajon liput vain ennakkomyynnissä – Lipunmyynti alkaa tänään maanantaina klo 12.00

Muun muassa Andrea Dovizioso ja Marc Marcuez pääsevät kisaamaan Suomeen ensi vuonna. Kuva: Lukasz Swiderek / www.photoPSP.com

MotoGP:n kansainväliset testiajot ajetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa KymiRingin uudella GP-radalla. Testiajot on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä kisakalustoa ja kilpa-ajajia paikan päällä.

Testiajoihin osallistuvat kaikki kuusi MotoGP-tiimiä. Mika Kallio on mukana KTM:n tehdastiimissä. MotoGP-tiimit keskittyvät testaamaan renkaita, pyörien säätöjä ja myös uusia kehitysosia.

Iittiin valmistuva KymiRing on Pohjois-Euroopan ainoa FIM:n ja FIA:n korkeimmat vaatimukset täyttävä GP-rata. 4,5 kilometrin pituisen radan korkeuserot ovat noin 23 metriä, mikä takaa erinomaiset olosuhteet MotoGP:n katsojille seurata testiajoja. 18 kaarretta sisältävän radan 1,2 kilometrin pituinen pääsuora on pisin GP-ratojen suora Euroopassa.

Testiajot ajetaan KymiRingillä 19.-20. elokuuta klo 10-17.

Pääsylippuja voi hankkia joko yhden tai kahdenpäivän paketteina. Lipun hinnat ovat alkaen 49,50 €, alle 7-vuotiaat pääsevät testiajoihin maksutta aikuisen seurassa. Valittavana on aluelipun lisäksi istumakatsomopaikkoja, josta on erinomainen näkymä pääsuoralle. Alueelle rakentuu myös erillinen VIP-alue.

Liput testiajoihin ovat myynnissä vain ennakkoon 4.8.2019 asti tai niin kauan kuin lippuja riittää. Liput osoitteessa Lippu.fi.

Lisätietoja: Lippupisteen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta 
Puh. +358 (0)600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm)
 www.lippu.fi

Teksti: Lahti Events Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing