Enduro 07.11.2016

Suomeen uusi offroad-lehti

Xracing ryhtyy julkaisemaan Suomessa uutta paperilehteä, joka kokoaa yhteen enduro- ja motocrossmaailman taustat.

Xracing on Suomen luetuin offroad-moottoripyörien verkkosivusto ja jo kolmen vuoden ajan on tarjolla ollut myös Xracing-digilehti. Nyt Xracing uudistaa toimintaansa ja tuo markkinoille kauan odotetun Xracing-paperilehden. Jatkossa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehden ensimmäinen numero on ilmestynyt tänään.

– Digilehden lukijoilta on tullut paljon palautetta siitä, että he haluaisivat myös paperilehden. Lisäksi moni verkkosivun lukija on laittanut meille viestiä, että haluaisivat kyllä lukea lehteä, mutta eivät pidä sähköisestä versiosta. Näiden syiden takia päätimme tuoda markkinoille perinteisen paperilehden. Luonnollisesti lehti löytyy edelleen myös sähköisessä muodossa, kertoo Xracingin päätoimittaja Jani Hovi.

lehden-aukeama

Uudesta lehdestä löytyy paljon mielenkiintoisia artikkeleita. Luettavissa ovat muun muassa jutut Kalle Palanderin motocrosskokeilusta, historian hulluimmasta motocrosskilpailusta ja Roni Kytösen vaikeasta lajivalinnasta. Lisäksi Matti Seistola kertoo, millaista oli olla järjestämässä puolen miljoonan euron budjetilla tehtyä endurokilpailua. Kim Savaste puolestaan kertaa Italian murheellisia tapahtumia ja valottaa samalla hieman tulevaisuuttaan. Haastattelimme myös Jere Haaviston taustalla olevaa Henry Aholaa, joka on ammatiltaan urheilumanageri. Lisäksi juttua Six Days Endurosta, cross countryn viimeisestä SM-kilpailusta, Ken Roczenista, Alex Martinista ja paljon muuta. Lehdestä löytyy myös Tampere Supercrossin virallinen käsiohjelma.

Teksti: Xracing tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro