Motocross 22.04.2018

Suomeen kaksoisvoitto Virosta, 7- ja 8-vuotiaat motocrossajajat jyräsivät

Eeka Laaksonen ja Samuel Paalasmaa löivät kaikki virolaiskuljettajat ja toivat Suomeen kaksoisvoiton. Kuva: Eeka Laaksosen Tiedotus

7-vuotias Eeka Laaksonen aloitti voitokkaasti Motocrossin ulkokautensa eilen Virosta, kun Holstre-Nõmmen motocross-radalla ajettiin Mulgikross 2018 -kilpailu. Suomeen tuli kilpailun kaksoisvoitto, kun 8-vuotias Samuel Paalasmaa ajoi toiseksi.

Eeka Laaksonen nappasi voitot molemmista 50-kuutioisten eristä, joiden myötä hänet kruunattiin myös yhteistulosten ykköseksi. Toisena suomalaisena luokassa kisasi Samuel Paalasmaa, joka ajoi molemmissa lähdöissä toiseksi ja oli näin ollen myös totaalin toinen.

Eeka Laaksonen . Kuva: Eeka Laaksosen Tiedotus

Yhteensä 50 cc -luokan kilpailuun osallistui 20 ajajaa, joista kaikki muut olivat virolaisia.

– Aika-ajoissa mulla taisi olla vielä vähän keskittyminen hukassa, mutta silti olin kolmas. Tästä sisuuntuneena otin holet ekassa startissa ja tulin voittajana ruutulipulle. Tokassa lähdössä oli vähän tilannetta, mutta tein nopean nousun kärkeen ja voitto kotiin, Laaksonen iloitsi.

Laaksosen ja Paalasmaan kilpailukausi jatkuu ensi sunnuntaina, 29.4. jolloin kahdeksan osakilpailua käsittävä Viron kesäsarja ENKV alkaa Holstre-Nõmmen radalta.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

7-vuotiaan Eeka Laaksosen blogi: ”Musta tulee vielä joku päivä motocrossin maailmanmestari”

7-vuotias suomalainen voitti Viron motocross-sarjan “Suomalaisella sisulla voittoon”

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross