Endurance 13.05.2016

Suomalaistiimi Le Mans 24 Support –kilpailuun

Suomalainen PS Racing aikoo osallistua todennäköisesti ainoana suomalaistiiminä Le Mansin 24 tunnin Support -kilpailuun, joka järjestetään nyt 84:ttä kertaa.

Ranskan Le Mansin radalla tullaan tänä kesänä näkemään suomalaisvärejä, kun PS Racing ja Adess AG päättivät yhdistää voimansa osallistuakseen Road to Le Mans, 24h Hour of Le Mans support Race -kilpailuun.

– Olemme erittäin iloisia, että saimme mahdollisuuden osallistua kilpailuun ja teemme sen yhdessä Adess-tehdastiimin kanssa. Emme voisi tehdä tätä ilman ajajiemme, sponsoreidemme, Adess AG:n toimitusjohtajan Stéphane Chossesin sekä muiden taustahenkilöiden apua, tiimin omistaja Pekka Saarinen toteaa.

Kilpailun jälkeen tiimi suuntaa Aasiaan osallistuakseen Sepangin radalla järjestettäviin kahdella jäljellä olevaan Le Mans Sprint Cup –kilpailuun sekä Aasian Le Mans –sarjaan.

– Me olemme hyvin ylpeitä saavutuksistamme tiiminä ja olen hyvin ylpeä henkilöstäni, asiakkaistani ja yhteistyökumppaneista, joiden ansiosta tämä kaikki on mahdollista. Kun lopetin kilpailemisen ja perustin oman tiimini alusta saakka, ainoa tavoitteeni oli päästä kilpailemaan endurance-kilpailuihin, koska siinä tulevat esille tiimin ja ajajien yhteistyö. Toinen hieno asia siinä, että ajamme molemmat sarjat on, että pääpaikkamme on Sepangissa ja Zhuhaissa, mikä antaa meille ehkä pienen etumatkan muihin tiimeihin nähden, Saarinen kertoo.

Lisätietoa: http://www.psracing.com/en/news/58

Teksti: PS Racing -tiedotus, Moottoriurheilu.tv
Kuva: PS Racing -tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Endurance