Motocross 22.01.2019

Suomalaistähdet kannustivat KTM:n voittoon supercrossissa Amerikassa

KTM-tiimi sai suomalaisvieraita. Kuva: Toni Ahokkaan tiedotus.

Suomalaistähtien mukana olo siivitti KTM-tehdastiimin osakilpailuvoittoon viime vuonna Amerikan supercross-sarjassa. Vastaava tahti oli menneenä viikonloppuna, kun suomalaiset kannustivat KTM-kuljettajat molempien luokkien ykkösiksi.

KTM:n supercrosstiimillä ei ollut sujunut tulosten valossa alkukautena, mutta viime viikonloppuna kauden kolmas – Anaheimin toinen – osakilpailu toi jättimenestyksen. Suomalaisista paikalla olivat KTM-kuljettajia kannustamassa ja supercrossista nauttimassa muun muassa Sami Hyypiä, crosskartteja maailmalle vievä Toni Ahokas, Teemu Selänne ja Jukka Duudsoneista.

Roger De Costerin uusin hankinta KTM-tiimiin, Cooper Webb, onnistui voittamaan uransa ensimmäisen osakilpailun ja ranskalainen Marvin Musquin ajoi toiseksi 450SX-luokassa.

Kilpailu oli menestys myös Troy Lee Designs KTM -tiimille, kun Shane Mcelrath nappasi hienon voiton 250SX-luokassa.

– Tämä oli tiimille suuri piristysruiske, sillä alkukausi ei ole mennyt odotusten mukaan, sanoi De Coster, joka luotsaa nykyään KTM:n koko Amerikan urheiluosastoa.

KTM-tiimistä vihjattiin hymyn kare suunpielissä, että heidän pitäisi lennättää suomalaiset tuleviin kisoihin, jotta aina kulkisi tällä tavalla.

Kaikki tulokset

Teksti: Moottoriurheilu.tv.

Uusimmat

Lisää aiheesta