Trial 08.10.2017

Suomalaiskuskit onnistuivat Huddingenissa

Janne Lindqvist ja Jörgen Nylund ajoivat viikonloppuna trialin Ruotsin mestaruussarjan viimeisessä osakilpailussa. Kuva: Sari Kiuru

Lauantaina ajettiin viimeinen trialin Ruotsin mestaruussarjan osakilpailu Huddingenissa. Suomesta mukaan lähti kaksi kuskia Janne Lindqvist ja Jörgen Nylund. Janne ajoi Ruotsin 40+ mestaruudesta, joka ratkaistiin tässä kauden viimeisessä kisassa. Jörgen ajoi luokassa C-Cup. 

Syksyn sateen tekivät kisan haastavaksi ja liukkaaksi. Jaksojen paikat tarjosivat kahdenlaisia haasteita, kun osa jaksoista oli jyrkissä rinteissä kivien välissä ja puron toisella puolella liukasteltiin savisella alustalla. Kisan edetessä kiville nousi aina vaan enemmän kuraa, jota ei sade ehtinyt huuhtoa pois, joten paljon liukkaita tapahtumia nähtiin. Suomen kuskit ajoivat hienosti lähellä kisan kärkipaikkoja ja lopputuloksissa Jörgen oli hienosti toinen C-Cupissa. Janne sijoittui hyvällä suorituksella kuudenneksi SM 40+ -kisassa.

Maalissa oli kaksi tyytyväistä suomalaiskuskia, jotka nauttivat joka hetkestä, vaikka kuski ja pyörä suorastaan valuttivat kuraa kilpailun jälkeen.

Teksti: Sari Kiuru

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial