Ralli 27.01.2018

Suninen hyvässä vauhdissa Monte Carlon MM-rallissa

Suninen ja kartturinsa Mikko Markkula onnistuivat pitämään hyvää vauhtia yllä lauantain erikoiskokeilla. Kuva: Teemu Suninen tiedotus

Perjantaisen ulosajonsa jälkeen Rally2:ssa kilpailua Monte Carlon MM-rallissa jatkanut Teemu Suninen sai Fordinsa hyvään iskuun lauantain erikoiskokeilla.

Fiesta R5 totteli Sunisen ohjausliikkeitä erittäin haastavissa olosuhteissa, jollaiset kuitenkin tässä rallissa ovat arkipäivää. Lumessa ja loskassa Suninen piti itsensä maltillisena, mutta vauhdikkaana.

Kartanlukija Mikko Markkulan ja jäänuottimiehistön yhteistyöllä Suninen sai tiedon pahoista paikoista, ja välttyi aikaa vieviltä ajovirheiltä.

– Siellä ei ollut kuin pieni ura, johon rengas juuri ja juuri mahtui. Ei siinä ollut helppo tulla, mutta olipahan tämä ainakin hyvää oppia meille, Suninen kiitteli.

M-Sport oli uurastanut Sunisen Fiestan kuntoon perjantain ulosajon jäljiltä. Lauantaina Suninen kiitti tiimiä olemalla päivän nopein kuljettaja luokassaan.

– Totta. Taisimme tosiaan olla vauhdikkain autokunta tänään. Kokonaistulos jää nyt aavistuksen heikoksi, mutta yksittäisiä erikoiskokeita katsoen vauhtimme on ollut hyvää. Kyllähän hyvät EK-ajat aina mieltä lämmittävät.

Ennen sunnuntain neljää viimeistä erikoiskoetta Suninen pitää RC2 -luokan kuudetta sijaa.

Teksti: Teemu Suninen tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli