Road Racing 10.08.2016

Stone Racing Team hyville sijoituksille Alastarossa

Stone Racing Team osallistui Road Racingin SM-sarjan Alastaron osakilpailuun kuljettajina Mika Hautala Superbike-luokassa ja Miika Viiperi Superstock 600 -luokassa.

Lauantain kisat ajettiin märällä radalla. Etukäteen oli tiedossa, että Miika Viiperi on kova sateellakin ja näin myös oli. Mies teki loistavan suorituksen saavuttaen kokonaiskilpailun kuudennen sijan ja B-luokan voiton.

Sunnuntain kisaan odotukset olivat kovat ja lähtöruutu viisi nosti menestymistavoitteita entisestään. Viiperi sai hieman huonon lähdön, mutta hänen odotettiin parantavan sijoitustaan. Yamahan lämmöt nousivat kuitenkin jo ensimmäisen kierroksen aikana ja lopuksi miehen oli keskeytettävä ja ajettava varikolle. Lämpövalo oli välähdellyt jo lauantaina ja tiimin olisi pitänyt reagoida siihen ja selvittää syy.

Mika Hautalan ajossa oli havaittavissa  piristymistä jo Kemoran sunnuntaikisassa ja taas Alastaron treenit osoittivat, että mies on tikissä. Miehen meno oli näyttävää launtaina märällä radalla ja hän sijoittui viidenneksi. Sunnuntain kisassa flunssa vei Hautalan voimia lopussa sekä tiimin huolimattomuutta oli,  takarenkaan paineet olivat liian korkeat niin kuumalle kelille ja pito hävisi kisan aikana, hän kuitenkin nappasi viidennnen sijan, joka oli hyvä suoritus.

Teksti: Miika Viiperi

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing