Enduro 22.04.2017

Stigell yhdeksäs Espanjassa enduron MM-kilpailussa lauantaina

Henric Stigell Kuva: Karoliina Hurskainen

Espanjan Puerto Lumbrerassa tänä viikonloppuna ajettavassa enduron MM-osakilpailussa on saatu lauantaipäivä pulkkaan ja samalla kauden kolmas osakilpailu. Enduro 2 -luokassa Henric Stigell oli aamupäivällä hyvässä vauhdissa ja mukana podium-taistelussa, mutta oli maalissa lopulta yhdeksäs.

Eemil Pohjola taisteli hienosti sijoituksista viiden joukossa Enduro Junior -luokassa, mutta kaatui valitettavasti siirtymällä seitsemännen pätkän jälkeen. Moottoritien alittavassa tunnelissa Pohjola osui kiveen, minkä seurauksena kaatui ja loukkasi olkapäätään. Hän ei pysty kilpailemaan huomenna sunnuntaina. Hugo Svärd ajoi hienon tasaisen suorituksen vaikka perjantaina oli hieman ongelmia kilpailuun pääsyn kanssa.

– Alkuun ajo meni hyvin ja olin toisen kierroksen puoleen väliin asti vitosena. Crossitesti oli vaikea mulle ja siinä jäin todella paljon. Loppupäivästä putosin yhdeksänneksi, mutta pienet on erot. Huomenna pystyy parantamaan vielä, Stigell kertasi päivän jälkeen.

Huomenna sunnuntaina Espanjassa ajetaan kauden neljäs osakilpailu, jolloin Kytönen Motorsportilta tulessa ovat Henric Stigell sekä Hugo Svärd.

Lauantai tulokset:

Enduro GP:
1. Matthew Phillips
2. Steve Holcombe
3. Nathan Watson
… 9. Antti Hellsten

Enduro Junior:
1. Davide Soreca
2. Bradley Freeman
3. Mikael Persson
Kesk. Eemil Pohjola

Enduro2
1. Josep Garcia
2. Jamie McCanney
3. Eero Remes
… 9. Henric Stigell

Enduro Youth
1. Andrea Verona
2. Ruy Barbosa
3. Leo Le Quere

6. Hugo Svärd

Teksti: Kytönen Motorsport Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro