Enduro 01.07.2017

Stigell loisti Kreikassa lauantain enduron MM-osakilpailussa

Henric Stigell on löytänyt vauhtinsa Kreikassa. Kuva: Harri Leppälaakso

Enduron MM-sarja jatkuu tänä viikonloppuna Kreikan Grevenassa kauden viidennellä kilpailuviikonlopulla. Tänään lauantaina Kreikassa kaasuteltiin viikonlopun ensimmäinen osakilpailu. Kytönen Motorsportin Henric Stigell oli hyvässä vauhdissa.

Enduro 2 -luokassa kilpaileva Stigell on ajanut jo edellisissä kilpailuissa hyviä pätkä aikoja, mutta ei ole saanut vielä kokonaisuutta osumaan kohdalleen. Tällä kertaa nurmijärveläinen onnistui hienosti ja oli päivän päätteeksi Enduro 2 -luokan kuudes.

– Eka kierros tuntui, ettei olisi mitenkään kauhean kovaa mennyt, mutta kello tykkäsi. Toisella ja kolmannella kierroksella ajo kulki hyvin, mutta ei oikeen tiennyt missä mennään, kun ensimmäiseltä pätkältä oli väärä aika. Viimeisellä Endurotestillä kaaduin kerran, mutta muuten pätkä tuli tosi hyvin, niin sai sieltä vielä ihan hyvän ajan. Nyt aletaan päästä omalle tasolle vaikean alkukauden jälkeen. Huolto ja pyörä toimi hienosti. Huomenna jatketaan, Stigell kertasi päivää.

Enduro Youth -luokassa pistekakkonen Hugo Svärd suoritti jälleen kerran tasaisen päivän ilman suurempia virheitä ja maalissa nuorukainen oli neljäs.

Huomenna sunnuntaina Kreikassa ajetaan kauden kymmenen osakilpailu.

Lauantai tulokset:

Enduro GP:      
1. Steve Holcombe
2. Nathan Watson
3. Loic Larrieu

Enduro Junior:     
1. Bradley Freeman
2. Davide Soreca
3. Mikael Persson
Eemil Pohjola ei startannut

Enduro2:     
1. Josep Garcia
2. Jamie McCanney
3. Davide Guarneri
6. Henric Stigell 

Enduro Youth:
1. Andrea Verona
2. Leo Le Quere
3. Alonso Trigo Fernandez
4. Hugo Svärd

Teksti: Kytönen Motorsport

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro