Road Racing 17.05.2019

Stenberg esiintymään miljoonayleisölle

Arttu Stenberg ja yhden käden rolling burnout. Kuva: AS-tiedotus.

Riihimäkeläinen 20-vuotias Arttu Stenberg on suvereeni supermoto-taituri, joka ajaa tulevana viikonloppuna elämänsä isoimman keikan Le Mansin MotoGP-kisan iltajuhlassa, jota seuraavat miljoonat moottoriurheilun fanit paikan päällä sekä television välityksellä ympäri maailman.

– Treenejä ollaan nyt vajaa viikko ajettu täällä Ranskassa. Pyörä tuntuu erinomaiselta ja olemme valmiita viikonlopun esitystä varten. Talven aikana neuvottelimme sopimuksen ranskalaisen Luc1-supermototiimin kanssa, mikä mahdollisti minulle huipputason kaluston käyttöön sekä pääsyn Le Mansin MotoGP-kisaan vetämään. Odotan innolla, että pääsen esiintymään elämäni isoimman yleisön eteen, tästä saattaa poikia lisääkin keikkaa ja mahdollisuuksia, kertoo luottavainen Stenberg.

Kangaroo stoppie on yksi vaikeimmista tempuista. Kuva: AS-tiedotus.

Stenberg ei ole mikä tahansa kuljettaja, vaan kiistatta yksi maailman taitavimmista stunt-kuskeista supermotopyörällä. Hänen temppunsa tavoittavat eri sosiaalisen median kanavissa viikoittain jopa miljoonia ihmisiä ympäri maailman. Jo pelkästään 192 000 seuraajaa Instagramissa on todella merkittävä määrä. Muutamat Stenbergin temput ovat niin vaativia, ettei kukaan muu maailmassa pysty tekemään niitä ollenkaan tai ainakaan niin näyttävästi kuin riihimäkeläinen rekkaa työkseen ajava Stenberg.

Edellisen kerran Stenberg esiintyi isolle yleisölle MP-messuilla PROride-stuntshow’n mukana:

Seuraa Stenbergiä Instagramissa: @arttustenberg.

Kun sivulla on 200 000 seuraajaa, saa yksi onnelinen seuraaja itselleen 200 euron lahjakortin vapaa-valintaisesti XLmoto tai 24MX -verkkokauppaan.

https://www.instagram.com/arttustenberg/

Arttu Stenberg MP-messuilla. Kuva: AS-tiedotus.

Teksti: AS-tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Supermoto