Snowcross 23.01.2018

Stadion Snowcross Oulu mukaan Pohjoisen parhaat tapahtumat -kilpailuun

Stadion Snowcross Oulu 2017 oli onnistunut tapahtuma. Kuva: Stadion Snowcross Oulu Tiedotus

Sanomalehti Kaleva järjestää vuosittain Pohjoisen parhaat tapahtumat -kilpailun. Stadion Snowcross Oulu 2017 pääsi ensimmäistä kertaa ja ainoana moottorikelkkatapahtumana ehdokkaaksi kilpailuun.

Oulun Raksilan pesäpallostadion isännöi 23. helmikuuta 2017 moottorikelkkojen Stadion Snowcross Oulu -iltakilpailua. Nyt kilpailu on huomioitu Sanomalehti Kalevan Pohjoisen parhaat tapahtumat -kilpailussa, jossa se on päässyt ainoana moottorikelkkatapahtumana mukaan äänestykseen.

Pohjoisen parhaat -palkinnot jaetaan Pohjois-Pohjanmaan parhaille tapahtumille tapahtumien gaalassa 23. helmikuuta. Palkinnoilla annetaan tunnustusta seudun tapahtumille neljässä kategoriassa: gaalassa palkitaan vuoden 2017 paras kulttuuri-, urheilu-, messu- ja business-tapahtuma sekä yleisön suosikki. Lisäksi palkitaan henkilö vuoden tapahtumajärjestäjänä sekä festivaali- ja tapahtuma-alan kiinnostava avaus tai teko erityismaininnalla.

Äänestyslinkki

Äänestysaika on 31.1 asti. Kaikkien ehdotuksia tehneiden ja äänestäneiden kesken arvotaan hotelliviikonloppu Oulussa (arvo 200 €).

Lähde: Kaleva.fi
Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross