Snowcross 08.10.2018

Stadion Snowcross Oulu järjestetään jälleen ensi talvena

Moottorikelkat täyttävät jälleen Raksilan pesäpallostadionin ensi helmikuussa. Kuva: Stadion Snowcross Oulu Tiedotus

Stadion Snowcross Oulu kilpaillaan myös ensi vuonna helmikuussa. Raksilan pesäpallostadionilla käytävien kilpailujen tarkka päivämäärä on 22.-23.2.2019.

– Vakioajankohtaan, viikon 8 loppuun, asettunut tapahtuma on meille sopiva ajankohta jo siksi, että Kärppien otteluohjelma on tiedossa, kun SM-Liigan runkosarja on vielä menossa, kertoo tapahtuman promoottori Heikki Aitto-oja.

Perjantai-iltana ohjelmassa on Stadion Snowcrossin SM-kilpailu. SM-kisa ajetaan kerrasta poikki periaatteella, eli illan viimeisen finaalin voittaja on Suomen Mestari. Lauantaina ohjelmassa on International Bothnia Cup, joka koostuu kahdesta erillisestä kilpailusta; iltapäivällä ajettavasta Dominator- kaksintaistelukisasta ja illalla käytävästä Super Snocross-kisasta. Nämä kilpailut ovat luokitelluille Pro-luokan kuljettajille.

Uutuutena viime vuoteen verrattuna on ohjelmassa kaikkien kansallisten luokkien mukaantulo. Kansallisissa luokissa ajaa kuljettajia aina 7-vuotiaista jopa yli 60-vuotiaisiin harrastajiin. Nämä yleisölle vapaapääsyiset kilpailut järjestetään perjantaina keskipäivällä.

Stadion Snowcross Oulu -tapahtuma on saavuttanut merkittävän aseman Euroopan yhtenä parhaiten järjestetyistä Snowcross-kilpailuista ja siksikin kilpailussa tullaan jälleen näkemään kaikki parhaat Euroopassa kilpailevat kuljettajat.

Lisätietoa tapahtuman verkkosivuilta: www.snowcrossoulu.com

Teksti: Stadion Snowcross Oulu

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross