Speedway 27.05.2017

Speedwayn SM-liigaa Hyvinkäällä tiistaina

Kuva: Petteri Pohjola, Speedwaysanomat

Speedwayn SM-liigan kauden toinen ottelu ajetaan tiistaina Hyvinkään Vauhtipuistossa. Mukana on samat neljä joukkuetta kuin Varkaudessakin kahta viikkoa aiemmin, joskin muutoksia kokoonpanoihin on tullut.

Kotijoukkue Sand Blowersin joukkueelta ovat poissa loukkaantuneet Toni Hyyryläinen ja Timi Salonen, mutta joukkue on kuitenkin Jere Lehtosen johdolla täyslukuisena mukana. Seinäjoen Kotkat tuo mukanaan Viron Allan Angelstokin ja Tampereen Wasamat 17” puolestaan ruotsalaisen Alexander Edbergin. SM-liigan avausottelun voittanut Varkauden Ankkurit jatkaa samalla kokoonpanolla kuin kauden avauksessakin. Hiljattain Englannin sarjasta ajopaikan löytänyt Tero Aarnio kantaa Ankkureiden liiviä yhdessä ruotsalaisen Anders Mellgrenin ja kesäkuun alussa MM-karsintoihin matkaavan Niklas Säyriön kanssa.

Tiistain kuljettajista viikonlopun aikana tulessa on mm. Wasamien Jooa Partanen, joka yrittää uusia viime vuoden finaalipaikkaa nuorten U21 EM-semifinaalissa Ruotsissa. Samassa karsinnassa ajaa myös viime torstaina Yyteri speedwayn voittanut Henri Ahlbom. Myös Aarniolla pitää kiirettä, kun Englannissa on ajettavana useampikin ottelu ennen tiistain SM-liigaa.

Tiistain ottelu alkaa ajajaesittelyllä Vauhtipuiston radalla kello 17.30. Tervetuloa mukaan!

Teksti: Petteri Pohjola, Speedwaysanomat

Uusimmat

Lisää aiheesta

Speedway