Speedway 07.06.2019

Speedwayn SM-liiga palaa Latviaan lauantaina

Timo Lahti kilpailee kaudella 2019 oman tiiminsä väreissä. Kuva: Mad-Croc Speedway

Speedwayn SM-liigan kauden toinen ottelu ajetaan lauantaina Latvian Riikassa Bikirniekin moottoriurheilukeskuksen radalla. Riga Speedway Clubin kotiottelu saa vieraita neljältä eri Suomen paikkakunnalta, kun matkaan lähtevät Wasamat, Kojootit, Sand Blowers ja Mad-Croc Speedway. Näistä viimeisin avaa kautensa SM-liigassa, kun neljä muuta olivat jo mukana helatorstain avauskierroksella Porissa.

Kotijoukkueella on mukana yksi uusi kuljettaja, kun Ernest Matjusonoks asettuu ritsoille uransa ensimmäistä kertaa speedwayn SM-liigassa. Porissa nähty Danil Zelensky ja avausottelun pistekuningas Ricards Ansviesulis ovat myös mukana pisteiden metsästyksessä latvialaisjoukkueelle. Wasamat on mukana samalla joukkueella kuin Porissakin, Henri Ahlbom tosin yhden ruohoradan EM-karsinnan kokeneempana. Myös Kojootit ja Sand Blowers jatkavat jo Porista tutuilla kokoonpanoilla. Kautensa avaava Mad-Croc Speedway lähtee Latviaan Lahden veljesten johdolla. Timo ja Teemu Lahden lisäksi joukkueessa ajaa joistain ennakkotiedoista poiketen paikallinen Davis Kurmis.

Ottelu alkaa kello 16.00 paikallista aikaa. Sen johdosta perille ehtii vielä lauantain aamulautalallakin, mikäli speedway-kärpänen tässä kohtaa pääsee pahoin puremaan! Kilvanajo radalla alkaa jo kello 15.00 paikallisella 125cc luokan speedwaykilpailulla.

SPEEDWAYN SM-LIIGA, OTTELU 2 KOKOONPANOT:

RIGA SPEEDWAY CLUB: 1) Danil Zelensky, 2) Ernest Matjusonoks, 3) Ricards Ansviesulis ja jj Antoni Kusels

WASAMAT: 1) Henri Ahlbom, 2) Max Koivula, 3) Jarno Kokkonen ja jj Petteri Koivunen

KOJOOTIT: 1) Antti Vuolas, 2) Niilo Vuolas, 3) Allan Angelstok EE ja jj Juho Ruuska

SAND BLOWERS: 1) Timi Salonen, 2) Toni Hyyryläinen, 3) Janne Ruismäki ja jj Ekku Salonen

MAD-CROC SPEEDWAY: 1) Timo Lahti, 2) Davis Kurmis LV, 3) Teemu Lahti ja jj Juha Lahti

Teksti: Ratalajiryhmä/SML

Uusimmat

Lisää aiheesta

Speedway