Snowcross 16.02.2018

Snowcrossin SM-sarjan toinen osakilpailu Torniossa – Tässä viikonlopun lähetysajat

Snowcrossin SM-sarjan kauden toinen osakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Torniossa. Kuva: Snowcross.fi

Snowcrossin SM-sarjakauden toinen osakilpailu järjestetään tänä viikonloppuna Tornion Toranda Worldissa. Osakilpailu on kerännyt suuren suosion etenkin kuljettajien keskuudessa, kun kilpailuun on ilmoittautunut peräti 121 kuljettajaa.

SM-sarja käynnistyi 20. tammikuuta Seinäjoella, jolloin Pro-luokassa voittoon ajoi Ruotsin Emil Hansson ja Pro Lite -luokassa voittoa juhli Hanssonin maanmies Daniel Välimaa. SM-sarjan pistetilanteisiin voit tutustua tästä linkistä. Tornion jälkeen neljän osakilpailun mittainen kausi huipentuu ensin maaliskuussa Tahkolla ja lopuksi huhtikuussa Himoksella.

Ruutu.fi näyttää Tornion osakilpailun tuttuun tapaan suorana lähetyksenä. Tällä kertaa lähetyksiä on kahdelle päivälle, kun aika-ajoista voi nauttia kotisohvalla perjantai-iltana ja lauantain herkuksi on tarjolla Pron, Pro Liten ja vanhemman junioriluokan finaalierät.

RUUTU.FI LÄHETYSAJAT

Pe 16.2. klo 20 – Tornion osakilpailu, aika-ajot

La 17.2. klo 18 – Tornion osakilpailu, finaalierät #1

La 17.2. klo 20 – Tornion osakilpailu, finaalierät #2

Ruutu.fi:n lähetysaikojen ulkopuolelle jäävien luokkien aika-ajot finaalilähtöineen on sen sijaan katsottavissa LiveSports Promotionsin Youtube-kanavalla perjantaina sekä lauantaina.

Liput paikan päälle voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta tai tästä linkistä.

Teksti: Snowcross.fi

Moottoriurheilun talvispektaakkeli Extreme Winter Circus pystytetään Tornioon viikonloppuna

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross