Snowcross 23.02.2018

Snowcrossin SM-sarjan jännittävä mestaruustaisto jatkuu Tahkolla 9.-10. maaliskuuta

Jere Tynkkynen majailee Tornion osakilpailun jälkeen SM-pisteissä kolmannella sijalla. Kuva: Susanna Laitinen

Snowcrossin SM-sarjan kolmas osakilpailu järjestetään kaksipäiväisenä tapahtumana Tahkon Golf-kentällä 9.-10. maaliskuuta. Jännitettävää todellakin riittää, kun snowcrossin SM-sarjan mestaruustaisto muuttuu entistä kiivaammaksi kauden toiseksi viimeisessä osakilpailussa.

Kauden toinen osakilpailu Torniossa tarjosi huikeaa viihdettä urheiluromantikoille. Legendaarinen snowcross-kuljettaja Jussi Honka teki menestyksekkään paluun SM-sarjaan, ja Eetu Karjalainen nappasi uransa ensimmäisen osakilpailuvoiton Pro-luokassa. Tilanne ennen kolmatta osakilpailua on kutkuttava, kun kärkiniminä ovat suomalaiskolmikko Karjalainen, Mikko Osmo ja Jere Tynkkynen. Kivenkova ruotsalaiskaksikko John Stenberg ja Emil Hansson ovat piikkeinä suomalaisten lihoissa, kun länsinaapurin herrat ovat vain viisi sarjapistettä sarjakolmosta Tynkkystä perässä.

Kilvanajot käynnistyvät perjantaina kello 15 ja lauantaina kello 11. SM-luokat ajavat aika-ajot perjantaina kello 18 ja lauantaina vuorossa on jännittävät finaalierät kello 15 ja 17. Kyseisinä kellonaikoina SM-luokkien ajot näytetään myös suorina lähetyksinä Ruutu-palvelun kautta.

Tahkon Golf-kenttä löytyy osoitteesta Sääskiniementie 635, 77310 Tahkovuori. Alue tarjoaa sekä kuljettajille että yleisölle komeat puitteet seurata Pohjoismaiden kovinta Snowcrossia, kun mukana ovat Suomen, Ruotsin ja Norjan kärkikuljettajat.

Alueella on A-oikeudet, näytteilleasettajia, musiikkia ja vauhdikasta fiilistä.

Tapahtuman aikataulu:

Perjantai 9.3.2018
– Kisat alkaa klo 15.00
– SM Aika-ajot klo 18.00

Lauantai 10.3.2018
– Kisat alkaa klo 11.00
– SM Finaalierät 1 klo 15.00
– SM Finaalierät 2 klo 17.00

Lipunmyynti alkaa tapahtuma-alueella perjantaina klo 13.00 ja lauantaina klo 9.00. Lippuja myynnissä ainoastaan paikan päältä. Yleisöparkki on Event Parkissa, Spa-Hotellin edessä.

Osakilpailun tapahtumasivu Facebookissa.

Teksti: Toni Rajamäki / SM Snowcross Tiedottaja

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross