Snowcross 18.08.2017

Snowcrossin SM-sarjalle uusi promoottori

Kuvassa vasemmalta Suomen Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist, LiveSports Promotions Oy:n toimitusjohtaja Pauli Kauppinen sekä yhtiön toinen perustajaosakas Matti Vähäkuopus. Kuva: Seriousriding.com

LiveSports Promotions Oy on solminut Suomen Moottoriliiton kanssa esisopimuksen, jolla taataan, että LiveSports saa oikeudet snowcrossin SM-sarjalle seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. LiveSports lupaa tuoda snowcrossin SM-sarjan tapahtumiin livelähetykset ja televisioinnin sekä huomattavat rahapalkinnot jo kaudelle 2018.

LiveSports on uusi yritys, jonka tavoitteena on nousta seuraavien vuosien aikana Suomen suurimmaksi urheilupromootiotoimijaksi. LiveSportsin toimitusjohtaja Pauli Kauppinen on itse ajanut joitakin vuosia sitten kilpaa snowcrossia ja oma kiinnostus lajia kohtaan herätti ajatuksen perustaa yritys, jolla moottoriurheilulajit saadaan nostettua aivan uudelle tasolle. Yrityksen taustalla toimii yhteistyökumppaneita, jotka ovat mahdollistaneet jo neljän ihmisen palkkaamisen LiveSportsin toimintaan.

Suomen Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist on iloinen lajin saamasta huomiosta ja toivoo vastaavan promootiotoiminnan olevan jatkossa mahdollista myös muissa moottoriurheilulajeissa Suomessa. Ljungqvist uskoo LiveSportsin tuovan kaivattua ammattimaisuutta lajin ympärille ja tuovan mukanaan myös ammattimaisia tiimejä lajin pariin ja mahdollistavan lajin sekä urheilijoiden jatkuvan kehittymisen.

LiveSportsin toimitusjohtaja Pauli Kauppinen ei voi peitellä hymyään ja innostustaan sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

”Nyt pääsemme rakentamaan seuraavaa kolmea vuotta yhdessä Suomen Moottoriliiton kanssa. Vastaanotto lajin sisällä ja Moottoriliitossa on ollut äärimmäisen positiivinen ja koko tiimimme on innoissaan saamastamme mahdollisuudesta. Haluamme tuoda moottoriurheilulajeihin jotain mitä ei ole ennen nähty, kehittää lajeja Suomessa sekä tuoda näitä mahtavia koko kansan lajeja mahdollisimman monen nautittavaksi. Tuomme mukaan paljon kansainvälisillä kentillä nähtyä meininkiä, mutta teemme asiat vaan paremmin ja niin, että jatkossa jopa Pohjois-Amerikassa voidaan ottaa oppia meistä”, Kauppinen kiteyttää ajatuksiaan.

LiveSports suunnittelee järjestävänsä neljästä viiteen SM-osakilpailua Suomessa ensi talvena. Jokaista tapahtumaa tullaan markkinoimaan huomattavasti aikaisempia vuosia enemmän ja tapahtumapaikoille odotetaan isoja katsojamääriä. SM-kilpailujen yhteydessä järjestetään myös muita katsojia viihdyttäviä tapahtumia mm. Freestyle-kilpailuja/näytöksiä.

Kilpailuista tullaan jatkossa tiedottamaan yrityksen nettisivuilla livesports.fi, jotka julkaistaan syyskuun 2017 aikana.

Teksti: Seriousriding.com

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross