Snowcross 08.03.2018

Snowcrossin SM-sarja jatkuu perjantaina – tässä viikonlopun lähetysajat

Jere Tynkkynen majailee Tornion osakilpailun jälkeen SM-pisteissä kolmannella sijalla. Kuva: Susanna Laitinen

Snowcrossin SM-sarjan kauden kolmas osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna (9.-10. maaliskuuta) Tahkon Old Course rangella.

Tahkolle lähdetään huippumielenkiintoisista asetelmista, kun taisto Suomen mestaruuksista käy kuumimmillaan. Etenkin Pro-luokassa asetelmat ovat menneet täysin uusiksi, kun SM-sarjan kokonaispistetilanteen kärkisijaa pitävän Eetu Karjalaisen kausi päättyi loukkaantumiseen. Vielä kun kivenkova ruotsalaiskaksikko Emil Hansson – John Stenberg tekee paluun SM-sarjaan oltuaan sivussa Tornion osakilpailusta, tulee loppukaudesta suorastaan huippumielenkiintoinen.

Yhtenä ennakkosuosikkina kisaan lähtee Jere Tynkkynen, joka on SM-pisteissä kolmantena. Kotikisaansa valmistautuvan Tynkkysen mietteitä voit lukea täältä.

Tahkon osakilpailua voi seurata tutusti Ruutu.fi-sivustolla ilmaiseksi ja rekisteröitymättä. Perjantaina näet Ruudusta Pro-luokan ja Pro Lite -luokan aika-ajot sekä B-finaalit ja lauantaina snowcross-kansa saa nautiskella SM-sarjaluokkien (Pro, Pro Lite ja Junior 14-16) finaaleista.

Ruutu-palvelun lähetysajat:

Ota Ruutu haltuun osoitteessa www.ruutu.fi/ohjelmat/snowcrossin-sm-sarja

Perjantain ja lauantain tapahtumia voi seurata myös LiveSports Promotions Oy:n YouTube-kanavalla, jonka löydät täältä. Perjantain YouTube-lähetys alkaa kello 15:15 ja päättyy kello 17:40. Lauantaina lähetys alkaa kello 11:00 ja päättyy kello 14:30.

Tahkon kilpailun liput myydään portilla:

Lisätietoa löydät Tahkon kilpailun tapahtumasivulta.

Teksti: Snowcross.fi

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross