Snowcross 02.09.2017

Snowcrossin SM-kausi starttaa Seinäjoen OmaSp Stadionilla 19.-20.1.2018

Kuva: Omikron

LiveSports tuo ensi kauden snowcross-tapahtumiin isoja muutoksia. Nyt jos koskaan kannattaa seurata ja harrastaa snowcrossia ja tehdä vaikka paluu kilparadoille, sillä snowcrossin SM-sarja tullaan nostamaan aivan uudelle tasolle tulevan talven aikana. Kausi starttaa tammikuussa Suomen uusimmalla ja hienoimmalla jalkapallostadionilla Seinäjoella, ja koko SM-sarja tullaan ajamaan ennennäkemättömissä puitteissa. 

LiveSports toimii ainakin seuraavat kolme vuotta snowcrossin SM-sarjan promoottorina Suomen Moottoriliiton kanssa tehdyn esisopimuksen myötä. LiveSports on uusi yritys, jonka tavoitteena on nousta seuraavien vuosien aikana Suomen suurimmaksi urheilupromootiotoimijaksi.

Jo nyt snowcrossin eteen tekee töitä isompi tiimi kuin koskaan ennen. LiveSports on palkannut toimintaansa jo useita kokoaikaisia henkilöitä, jotka neuvottelevat parhaillaan ensi kauden kilpailupaikkakunnista ja rakentavat konseptia kilpailutapahtumille. Talven aikana yritys työllistää kymmeniä henkilöitä tapahtumissa ja toimii myös yhteistyössä alueiden kelkkakerhojen kanssa.

Kilpailuista rakennetaan isoja tapahtumia, joissa riittää katsottavaa koko perheelle ja myös lajia tuntemattomille katsojille. Mukaan saadaan myös lapsille ohjelmaa ja muun muassa omat lähdöt 200cc-pikkukelkoille. Tapahtumiin tuodaan mukaan messuteltta, musiikkia, iltabileet, julkkiksia, Stunt Freaks Team show, FSX-näytöksiä ja paljon muuta.

Televisio- ja livelähetykset juontaa asiantunteva kuuluttaja yhdessä kommentaattorin kanssa. Paikalla olevaa yleisöä viihdyttää tuttuun tapaan kaikkien rakastama Jarkko Ylläsjärvi. Tapahtumat alkavat perjantai iltana ja jatkuvat lauantai iltaan ja yöhön.

Kilpailuissa tullaan näkemään entistä kovempaa taistelua sijoituksista, kun isot rahapalkinnot motivoivat kilpailijoita taistelemaan sijoituksista ruutulipulle asti. Pro ja Semi Pro -luokkien kuskeille on luvassa paljon medianäkyvyyttä, jota LiveSports lupaa tuottaa ammattimaisesti koko kansan seurattavaksi. LiveSports haluaa tuoda lisää ammattimaisuutta snowcrossiin ja on sitoutunut tarjoamaan kuskeille palveluita, joita kilpailijat voivat hyödyntää oman urheilu-uransa edistämiseen.

LiveSportsin toimitusjohtaja Pauli Kauppinen uskoo uuden tapahtumakonseptin ja laajan medianäkyvyyden avulla mahdollistavansa tulevaisuudessa myös täysammattilaisuuden snowcross-kilpailijoille.

– Tavoitteenamme on  kasvattaa snowcrossista laji, joka tunnetaan ja nähdään koko Suomessa, Kauppinen summaa tulevaisuuden tavoitteitaan.

SM-kausi starttaa 19.-20.1.2018 Seinäjoella. Kisat ajetaan Suomen uusimmalla ja hienoimmalla jalkapalloareenalla OmaSP stadionilla, joka toimii kesäisin SJK jalkapallojoukkueen kotikenttänä. Kaikki kauden SM-kisat viedään puitteiltaan ennennäkemättömille paikoille, ja tapahtumiin odotetaan ennätysmääriä katsojia.

Kauden kisakalenteri julkaistaan pian ja lisää tietoa talven tapahtumista saadaan syksyn aikana.

Teksti: Seriousriding.com

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross