Snowcross 01.04.2018

Snowcrossin EM- ja MM-kilpailuiden järjestämisvastuu Suomen Moottoriliitolle

Vuoden 2017 snowcrossin MM-hopeamitalisti Aki Pihlaja kisasi Jyväskylän stadionilla Suomen isännöidessä kauden 2016 MM-osakilpailua. Kuva: Nita Korhonen

Suomen Moottoriliitto ry ottaa vetovastuun Levin eturinteissä 4.-5.5.2018 järjestettävistä Snowcrossin Euroopan- ja Maailmanmestaruuskilpailuista.

“Olemme tehneet talven aikana kovasti töitä Levin tapahtuman toteuttamiseksi. Valitettavasti emme ole onnistuneet hankkimaan riittävää määrää yhteistyökumppanuuksia, jonka vuoksi meillä ei ole taloudellisia edellytyksiä kilpailun järjestämiseksi,” kertoo LiveSports Promotions Oy:n toimitusjohtaja Pauli Kauppinen.

LiveSports Promotions Oy kävi Suomen Moottoriliitto ry:n kanssa keskusteluja aiheen tiimoilta parin viikon ajan ja liiton hallitus teki päätöksen, että he ottavat vetovastuun kisojen järjestämiseksi.

“Tämä on Snowcrossin kannalta aivan mahtava juttu, että kisat saadaan järjestymään. Olemme tarjonneet Suomen Moottoriliitolle kaiken tarvittavan avun kisojen toteuttamiseksi, sillä koemme totta kai vastuuta arvokisojen toteutumisen puolesta,” jatkaa Kauppinen.

Suuren suosion saavuttanut Snowcross SM -kausi 2018 on ollut erittäin onnistunut ja työt vuodelle 2019 on jo tässä kohtaa aloitettu. Kausi on saanut erittäin hyvän vastaanoton niin yleisön kuin myös kilpailijoiden keskuudessa. LiveSportsin järjestämiin kilpailuihin on tänä talvena osallistunut jo 148 eri kuljettajaa, joka on 2010-luvun huippulukema harrastajien määrässä. Osallistujamääriin on odotettavissa entisestään kasvua, kun Himoksella ajetaan 13.-14.4. SM-kauden päättävä osakilpailu.

Teksti: LiveSports Promotions Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross