Snowcross 22.02.2016

Snowcross: Hertenillä voitokas Ruotsin matka

Viktor Herten, kuva KVX Photo

Morassa ajettiin Ruotsin mestaruus sarjan toinen osakilpailu.

Voittoon ajoi Suomen ja TeamLoukon Lynx pilotti Viktor Herten ennen Oskar Norumia ja Nisse Kjellströmiä. Viktor aloitti kisat vahvista ajaen ensimmäisen alkuerän voittoon ja toisessa alkuerässä hän sijoittui toiseksi. Hyvä lähtöpaikka finaaliin oli selvä, finaalissa lähtö onnistui hyvin ja avausmutkan jälkeen hän oli sijalla 6. Tästä alkoi hieno nousu ja taistelu kohti kärki sijoituksia, kisan puolessa välissä Viktor oli noussut jo toiseksi. Loppuerä olikin Viktorin näytöstä, hieno ohitus kärkipaikalle, loistava ajo erä lopussa, ja ruutulipulle ykkösenä! Linn Sjöberg oli mukana naisten sarjassa, finaalissa vilppilähtö, lopputuloksissa sija 10.

Linn Sjöberg

Linn Sjöberg, kuva KVX Photo

Ruotsin mestaruussarjan kolmas kilpailu ajettiin Bruksvallarnassa.

Viktor Hertenin päivä sujui täydellisesti, 3-erää ja kolme erävoittoa. Viktor voitti päivän molemmat karsintaerät ja sai valita paikan finaali lähtöön ensimmäisenä. Finaalissa hyvä lähtö, avauskierroksen jälkeen hän ajoi sijalla kolme. Erän puolessa välissä Viktor nousi kärkeen ja sai kasvatettua ero seuraaviin. Ruutilipulle voittajana Herten ennen Filip Ömania ja David Reposta.
Mies ja laite on saatu iskuun, oli todella hyvä viikko Ruotsissa. Oli mukava ajaa kilpaa, kiitos kaikille mukana olleille lähetti tyytyväinen Herten terveiset kotimatkaltaan. Naisissa mukana oli Linn Sjöberg, karsinnoissa Linn ajoi sijat 2 ja 3.
Finaalissa ajo sujui mallikkaasti, lopputuloksissa Linn kaasutteli sijalle 4. Voittoon ajoi Ellen Bäcke.

TeamLoukon Enduro-kuljettaja Juha Haapamäki oli mukana SM-Sprint kisoissa Siikalatvalla ja Kajaanissa.
Juha ajoi koko viikonlopun tasaisesti. Viikonlopun aikana ajettiin kuusi lähtöä joista jokaisesta laskettiin tulokset erikseen. Loppupisteissä Haapamäki sijoittui kahdeksanneksi. Mestariksi ajoi Feetu Koskinen ennen Jesse Hottista ja Mikko Väätäjää.

Kilpailun tulokset

Tulevana perjantaina Snowcross -kuljettajat valtaavat Raksilan pesäpallostadionin Oulussa. Tapahtumaan odotetaan yli 5000 katsojaa. Kisassa mukana TeamLoukon kuljettajat Herten, Loukko ja Sjöberg.

Lauantaina Viktor ja Juuso siirtyvät Kalixiin, jossa ajetaan Ruotsin Mestaruussarjan neljäs osakilpailu. Haapamäki puolestaan matkaa ensi viikonlopuksi Ilomantsiin, jossa ajetaan kauden ensimmäinen SM-Enduro.

Lähde: www.teamloukko.com

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross