Suomen Moottoriliitto 27.02.2020

SML:n Racing For Fun -konsepti on avattu jäsenkerhoille

SML on nyt avannut uuden RFF-konseptin kaikille halukkaille kerhoille ja verkkosivulle on lisätty tiivis ohjeistus siitä, miten jäsenkerhot voivat lähteä mukaan järjestämään Racing For Fun -harrastekilpailutapahtumia.

RFF-konseptia testataan vuoden 2020 ajan ja syksyllä arvioidaan tilanne sekä viedään läpi tarvittavat kehitystoimet kauden aikana kerättyjen kokemusten perusteella. Nyt verkkosivuilla julkaistu ohjeistus sisältää tietoa tapahtumiin liittyvistä vastuista, jotka perustuvat lakeihin ja asetuksiin sekä palvelun tarjoajia koskeviin velvoitteisiin.

Kaikki jäsenkerhot ovat tervetulleita ilmoittautumaan RFF-kerhoiksi ja ilmoittautuminen on maksutonta. Ilmoittautumiseen tarvitaan jäsenkerhon hallituksen vahvistama ilmoittautuminen. Ilmoittautumisen myötä jäsenkerho sitoutuu SML:n eettisiin sääntöihin ja vastuulliseen tapahtumien järjestämiseen. Kerholle avataan myös Mottiin RFF-status ja kerhon jäsenille mahdollisuus ostaa uusia RFF-lisenssivaihtoehtoja harrastekilpailutoimintaan.

Uutena tuotteena SML tarjoaa Racing For Fun -harrastelisenssin (RFF 2-lisenssin), joka sisältää Pohjolan kanssa neuvotellun vakuutusturvan kaikkiin lajeihin. Lisenssin hinta on 140 euroa ja se on voimassa kaikissa jäsentenvälisissä -kilpailuissa, RFF -harrastekilpailutapahtumissa ja harjoittelussa. Lisäksi tarjolla on alkuvuodesta avattu 20 euroa maksava RFF -lisenssi (RFF 1-lisenssi), joka ei sisällä vakuutusta. Ostaessaan lisenssiä, joka ei sisällä vakuutusta, ajajan on tärkeää selvittää, että oma vakuutus kattaa hoitokulut moottoriurheilussa kaikissa tilanteissa. RFF-lisenssivaihtoehdot lisätään Mottiin lähipäivien aikana.

Motti-järjestelmän palvelujen tarjontaa kehitetään myös RFF-toimintaa palvelevaksi ja niistä tiedotetaan lisää lähiaikoina. Jäsenkerhot voivat lisätä tapahtumat SML:n viralliseen kilpailukalenteriin niin halutessaan.

Urheilusäännöstön määrittelemään kansalliseen kilpailutoimintaan tarvitaan edelleen Rajoitettu- tai Kaikki lajit -lisenssi. Jo olemassa olevat lisenssivaihtoehdot ovat voimassa RFF-toiminnassa urheilusäännöstön lajimäärittelyn mukaisesti. Rajoitettu -lisenssi siis RFF-toiminnassa samoin lajirajoituksin, kuin kansallisessakin toiminnassa.

Nyt avatun konseptin tavoitteena on saada SML:n toimintaan lisää mahdollisuuksia kevyemmille harrastetapahtumille ja rohkaista kerhoja järjestämään tapahtumia omille ja lähikerhojen jäsenille.

Lisää RFF-ohjeita on saatavilla SML:n verkkosivuilta ja kaikissa kysymyksissä jäsenistö voi olla yhteydessä SML:n toimiston henkilökuntaan.

Teksti: Suomen Moottoriliitto

Uusimmat

Lisää aiheesta